Šta trenutno radiš? 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
kali ima ispad u funkciji bubrega
na teapiji je azodyla i ipakitina
danas joj se pogorsalo..pocela je da kaslje kao nekada moj staford kad joj se punila srcana kesa vodom
ceo dan podize glavu pokusavajuci da udahne
cekam da veterinar zavrsi sa operacijom pa da je vodim
ako ne mogu da joj pomognu, ja vise nemam snage za lose vesti..osecam da cu da se polomim

danas joj se pogorsalo..pocela je da kaslje kao nekada moj staford kad joj se punila srcana kesa vodom
ako ne mogu da joj pomognu, ja vise nemam snage za lose vesti..osecam da cu da se polomim
Izvini, pogresila sam smajli, htela sam tuznog...zao mi je .... nadam se da ce Kali biti dobro.

Држи се, Дивка, Кали је велика девојка, биће добро :heart:

@Metla na vestici metlice, našla sam ti outfit :heart:

IMG_20210805_184239.jpg

Држи се, Дивка, Кали је велика девојка, биће добро :heart:
sad sam se vratila
radili su rtg i ekg i uz srca
ima bronhitis, dobila je uz terapiju za bubrege koju pije poslednjih sedam dana i antibiotike
samo da je srce u redu..sa ovim cemo da se izborimo lakse nadam se
kod veta sam se prvo izvikala kad je pitala da nije to mozda zbgo njenog viska kilograma, pa sam plakala kao kisa
drugari, ja sam pukla

sad sam se vratila
ima bronhitis, dobila je uz terapiju za bubrege koju pije poslednjih sedam dana i antibiotike
kod veta sam se prvo izvikala kad je pitala da nije to mozda zbgo njenog viska kilograma, pa sam plakala kao kisa
drugari, ja sam pukla
Nemoj da plačeš.
Moja drugarica svakog svog psa ugoji maksimalno, a svi su joj dugovečni i pametni, samo što ne progovore.

Nemoj da plačeš.
Moja drugarica svakog svog psa ugoji maksimalno, a svi su joj dugovečni i pametni, samo što ne progovore.
Мени њена Кали уопште није дебела, болесна је била, мање се кретала, али је и даље прелепа.
Срећа што не пуши, вет би можда питала да није од цигара...

sad sam se vratila
drugari, ja sam pukla
Издржаћете вас две и ово :ok:

Мени њена Кали уопште није дебела, болесна је била, мање се кретала, али је и даље прелепа.
Znam Kali pa se i čudim kako je to debela kad nije, ali šta znam, možda ta vrsta pasa treba da bude mnogo mršava, ne razumem se u tu problematiku.

kali se jeste ugojila, nikad nije bila veca
mi od marta uopste ne setamo
prvo zbog mene, pa zbog vrucine, sad zbog nje jer joj nije dobro
kad je cerka odvela dok sma ja bila bolesna pre nedelju dana, imala je 65kg
previse
i onda smo je prebacile na metabolicku hranu i skinula je za 7 dana 5 kg
skinuce jos, ali nije to razlog ovakvog njenog disanja
poznajem svog psa
bas mi je bilo tesko i izvikala sam se jer sam se osetila kao psiho koji eto izmislja
ne izmisljam, pas ima neki problem
eto, bronhitis

Znam Kali pa se i čudim kako je to debela kad nije, ali šta znam, možda ta vrsta pasa treba da bude mnogo mršava, ne razumem se u tu problematiku.
И да јесте тако, вет зна колико су власници везани за животињу и мисле јој најбоље, и у тренуцима кад је пас болестан ти помињеш власнику да можда само није водио бригу о њему како треба...

И да јесте тако, вет зна колико су власници везани за животињу и мисле јој најбоље, и у тренуцима кад је пас болестан ти помињеш власнику да можда само није водио бригу о њему како треба...
ma oni su stvarno dobri veterinari, ali ovo je bio bas glup komentar
nije njen glavni problem kilaza, nego bubrezi zbog babezije od prosle godine

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back