Tonci Provala
Buduća legenda
- Poruka
- 28.769
ma imas taj sir i u idei, maksiju...btw neki tvrdi sir si spominjala odavno ili sam sanjao
pudja sirevi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma imas taj sir i u idei, maksiju...btw neki tvrdi sir si spominjala odavno ili sam sanjao
pa to samo i žderemmmmmmmmmma imas taj sir i u idei, maksiju...
pudja sirevi
nisu, mada izgleda kao da sam htela nešto da ti poručim između redovajer su ovo neke shifre?
Ne uspevamo da spustimo temp, bili kod dr, ona u fazonu mogli smo tri dana da čekamo kad nema druge simptome, dala čepiće, što će samo po sebi da bude drama, sutra analize, e tek će to da bude drama. Jbga.@Red , како је малени?
nestjela je reći ako me se setiš setiš a ako ne onda nema veze vrago
neka me, nek zivim u neznanjunisu, mada izgleda kao da sam htela nešto da ti poručim između redova
neka te, naravnoneka me, nek zivim u neznanju
neka te, naravno
samo čekaj dok tebe ne pita što malo ne preroniš do Italije kad je tamo već tako lepo (po parmezan)
Како не успевате, данас се спустило на 36, сад више неће???Ne uspevamo da spustimo temp, bili kod dr, ona u fazonu mogli smo tri dana da čekamo kad nema druge simptome, dala čepiće, što će samo po sebi da bude drama, sutra analize, e tek će to da bude drama. Jbga.
Jutros se bas iznenadih na vijest da je premonuo Lazanski. Mlad mi djeluje za umiranje.
Pise, preminuo u 71. godini.
71?
Jbt, izgleda da sam ostarila a nisam ni skontala
Да, он се добро држао.Jutros se bas iznenadih na vijest da je premonuo Lazanski. Mlad mi djeluje za umiranje.
Pise, preminuo u 71. godini.
71?
Jbt, izgleda da sam ostarila a nisam ni skontala
Danas da, posle više ništa. Sat posle sirupa je imao 38,9. Kod dr nešto niže, ali isto blizu. Ne znam ni ja, sto puta se tuširao, sad će da spava, pa videćemo noćas.Како не успевате, данас се спустило на 36, сад више неће???
А како је он, боли га глава још?
Ја више не могу да се сетим са колико година смо овој мојој почели да дајемо Бруфен од 200, у неком узрасту више не помаже сируп... зависи, додуше, и од килаже.Danas da, posle više ništa. Sat posle sirupa je imao 38,9. Kod dr nešto niže, ali isto blizu. Ne znam ni ja, sto puta se tuširao, sad će da spava, pa videćemo noćas.
Sretan rodjendan.Ne, pa ja stvarno ne znam kako ste znali, ali hvala vam, od srca <333
@Stevcina zabica žabac, srećan ti rođendan majke mog sina, a to je skoro kao i tvoj, mislim srećan ti rođendan sa zakašnjenjem)))
Danas da, posle više ništa. Sat posle sirupa je imao 38,9. Kod dr nešto niže, ali isto blizu. Ne znam ni ja, sto puta se tuširao, sad će da spava, pa videćemo noćas.
Da, mi smo grozni po statistikama.Да, он се добро држао.
Мислила сам да нема више од 65.
Иначе, доживео је просек, српски. Он износи 71 год.
Док у другим земљама живе дуже. Имају квалитетнији живот.
Da li kod tih statistika ulaze sve smrti, ukljucujuci nesrece pa i rat?Да, он се добро држао.
Мислила сам да нема више од 65.
Иначе, доживео је просек, српски. Он износи 71 год.
Док у другим земљама живе дуже. Имају квалитетнији живот.
Не. Само природни узроци смрти (болести тј. патолошка стања).Da li kod tih statistika ulaze sve smrti, ukljucujuci nesrece pa i rat?
Lijepo mi je na moru vidjeti skandinavce. Prilicno u godinama a izuzetno jake zivotne energije. Nasmijani, pricljivi. Nisam im zagledala navike, ali alkohol vole, to se da vidjeti. Ne znam koliko zive, ali rekla bih prilicno.Не. Само природни узроци смрти (болести тј. патолошка стања).
Они дуго живе. Мислим да Шведска и Швајцарска имају најдужи век животни. Швајцарци око 82 год. То је баш фина цифра.Lijepo mi je na moru vidjeti skandinavce. Prilicno u godinama a izuzetno jake zivotne energije. Nasmijani, pricljivi. Nisam im zagledala navike, ali alkohol vole, to se da vidjeti. Ne znam koliko zive, ali rekla bih prilicno.
Nasi stariji rano padnu. I kada su zdravi, zaustave zivot vec kod penzije.
nije sve u duzini vec i u kvalitetuОни дуго живе. Мислим да Шведска и Швајцарска имају најдужи век животни. Швајцарци око 82 год. То је баш фина цифра.
Па није алкохол проблем ако се не претвори у свакодневицу без мере.![]()