Šta trenutno radiš? 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne uspevamo da spustimo temp, bili kod dr, ona u fazonu mogli smo tri dana da čekamo kad nema druge simptome, dala čepiće, što će samo po sebi da bude drama, sutra analize, e tek će to da bude drama. Jbga.
Како не успевате, данас се спустило на 36, сад више неће???
А како је он, боли га глава још?

Jutros se bas iznenadih na vijest da je premonuo Lazanski. Mlad mi djeluje za umiranje.
Pise, preminuo u 71. godini.
71?
Jbt, izgleda da sam ostarila a nisam ni skontala
Да, он се добро држао.
Мислила сам да нема више од 65.
Иначе, доживео је просек, српски. Он износи 71 год.
Док у другим земљама живе дуже. Имају квалитетнији живот.

Danas da, posle više ništa. Sat posle sirupa je imao 38,9. Kod dr nešto niže, ali isto blizu. Ne znam ni ja, sto puta se tuširao, sad će da spava, pa videćemo noćas.
Ја више не могу да се сетим са колико година смо овој мојој почели да дајемо Бруфен од 200, у неком узрасту више не помаже сируп... зависи, додуше, и од килаже.
Шта каже доктор?
Ноћ је најдужа кад је дете болесно, држите се :heart:

• Voli
Reactions: Red
Danas da, posle više ništa. Sat posle sirupa je imao 38,9. Kod dr nešto niže, ali isto blizu. Ne znam ni ja, sto puta se tuširao, sad će da spava, pa videćemo noćas.
:(
Kad ne pomazu lekovi vreme je za rendani krompir, kupus ili sirce, homeopatske kuglice i sl.
To isto (verovatno) nece pomoci, ali cete svi dobiti osecaj da nesto radite i pomazete.
Ja ovo iz licnog iskustva pisem.

• Voli
Reactions: Red
Да, он се добро држао.
Мислила сам да нема више од 65.
Иначе, доживео је просек, српски. Он износи 71 год.
Док у другим земљама живе дуже. Имају квалитетнији живот.
Da li kod tih statistika ulaze sve smrti, ukljucujuci nesrece pa i rat?

Не. Само природни узроци смрти (болести тј. патолошка стања).
Lijepo mi je na moru vidjeti skandinavce. Prilicno u godinama a izuzetno jake zivotne energije. Nasmijani, pricljivi. Nisam im zagledala navike, ali alkohol vole, to se da vidjeti. Ne znam koliko zive, ali rekla bih prilicno.
Nasi stariji rano padnu. I kada su zdravi, zaustave zivot vec kod penzije.

Lijepo mi je na moru vidjeti skandinavce. Prilicno u godinama a izuzetno jake zivotne energije. Nasmijani, pricljivi. Nisam im zagledala navike, ali alkohol vole, to se da vidjeti. Ne znam koliko zive, ali rekla bih prilicno.
Nasi stariji rano padnu. I kada su zdravi, zaustave zivot vec kod penzije.
Они дуго живе. Мислим да Шведска и Швајцарска имају најдужи век животни. Швајцарци око 82 год. То је баш фина цифра.
Па није алкохол проблем ако се не претвори у свакодневицу без мере. ;)

Они дуго живе. Мислим да Шведска и Швајцарска имају најдужи век животни. Швајцарци око 82 год. То је баш фина цифра.
Па није алкохол проблем ако се не претвори у свакодневицу без мере. ;)
nije sve u duzini vec i u kvalitetu :lol:
zato kad dodju u srbiju otkinu na miris rostilja :rotf:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back