Софија
Legenda
- Poruka
- 54.661
Наше укусније, а њихово здравије.nije sve u duzini vec i u kvalitetu
zato kad dodju u srbiju otkinu na miris rostilja![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Наше укусније, а њихово здравије.nije sve u duzini vec i u kvalitetu
zato kad dodju u srbiju otkinu na miris rostilja![]()
pa sad...da je sve i samo zdravo lepo, ne bi umberto eko napisao istoriju ruznoceНаше укусније, а њихово здравије.![]()
Meni je delovalo da je mlađi.
Mojoj generaciji je bio zanimljiv kao neko ko putuje i piše sa opasnih područja i dobro izgleda. Opasan zavodnik je bio Znala sam da je oko 70 mada je izgledao mladje.Meni isto
Mojoj generaciji je bio zanimljiv kao neko ko putuje i piše sa opasnih područja i dobro izgleda. Opasan zavodnik je bio Znala sam da je oko 70 mada je izgledao mladje.
Da,baš sam pratila sve što radi u to vrijeme . Sjećam se da je u Dugi pisao i u Startu . U zadnje vrijeme mi je bio baš bezveze.Dok je bio vojni analitičar bio je zanimljiv i imao si šta čuti. Posle je prolupao.
И ја кафу уз кишу, али је спарно, мора клима. Не може да се дише.Pijem kafu,gledam kišu. Pravi jesenji dan 16 stepeni .
Ne da nije sparno nego sam obula čarape i obukla duks. Kiša ledena kao u novembru.И ја кафу уз кишу, али је спарно, мора клима. Не може да се дише.
Некада киша тако лепо освежи, а некада направи још горе.
Iznenađujuće mirno, sa jednim buđenjem. Bili da da krv, i to je prošlo iznenađujuće mirno. Trenutno nema temp. Ja sam ko pregažena, pola noći sam dremala na fotelji, posle nisam mogla da spavam i ustala rano, ali lako za to.@Red како сте прегурали ноћ?
То је онај који протутњи, али треба издржатиIznenađujuće mirno, sa jednim buđenjem. Bili da da krv, i to je prošlo iznenađujuće mirno. Trenutno nema temp. Ja sam ko pregažena, pola noći sam dremala na fotelji, posle nisam mogla da spavam i ustala rano, ali lako za to.
Nema tu nekog izbora, prosto tako mora i to je to.То је онај који протутњи, али треба издржати![]()
Ma blenta! Uopšte ne kapiram kako je preživeo do sad i umeo da se vrati. Iz tog legla svi su poginuli, ovako ili onako, sem njega.Ћора је вилозоф, види се![]()
Има поглед уморног старца, ко зна шта је све преживео...зато ће сада уживати код тебе.Ma blenta! Uopšte ne kapiram kako je preživeo do sad i umeo da se vrati. Iz tog legla svi su poginuli, ovako ili onako, sem njega.
Ma ajdeKako je mršav, mora da je neka rospija od mačke bila.![]()
Ženio se negdje pa mu dodijalo ,vratio se kući. Čudo nije i djecu poveo .![]()