Šta trenutno radiš? 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Imam pritisak 94/51. Spava mi se i noge su mi teške. Doručkovala sam slanu perecu, pijem vode kao kamila, ali pritisak ne mrda. Čime da ga podignem?
Nisam nikada imala problem sa pritiskom, i ne znam kakav mi je inače, ali ovaj mi ne prija.
Imam mnogo posla, nemam vremena da ležim, pa mi predložite šta da radim.
Узми пршуту и сир, попиј кафу,... И мало лези, бар 10 минута.

Imam pritisak 94/51. Spava mi se i noge su mi teške. Doručkovala sam slanu perecu, pijem vode kao kamila, ali pritisak ne mrda. Čime da ga podignem?
Nisam nikada imala problem sa pritiskom, i ne znam kakav mi je inače, ali ovaj mi ne prija.
Imam mnogo posla, nemam vremena da ležim, pa mi predložite šta da radim.

Možeš i da skuvaš onu kupovnu supu.
Dobar je i remix kruška ili limun.

Ono što ja obično uradim kad mi padne je da uzmem kašikicu soli i popijem malo vode.

da li znate nekog da je zaintersovan za posao
drug mi je na visu i treba im osoba za spremanje apartmana
radi se 4 dana nedeljno, tri dana su sobodna
osoba mora da pokrije period od pocetka avgusta do kraja septembra
placen je smestaj, hrana, troskovi prevoza za odlazak i povratak i mesecna plata je 5500kuna ili 733eu

Išo BiH ladno da nemam posao i da odgovaram opisu....pa.to je čista kinta....
.Ja sam se juče preforsirao.
Vodio sam i Baju sa sobom.
Prvo sam plivao do ostrva na kome je manastir Blagodeti presvete Bogorodice (slava joj i milost) i nazad, naravno. I tu se dolazi čamcima etc, ja preplivao i gleda me kaluđer i smeši se, onda smo se prekrstili i dao mi izdaleka blagoslov, jer sam bio u kupaćim gaćama na sakralnom objektu....logično.....
Posle sam muljao onaj sub. Pozajmio sam od jednog lika, poznanika...novog drugara na dan. Pa sam ronio i gledao kako poznanik hvata ribe. Harpunom. E onda sam sam išao na Arzu, pa se vratio dole i pozovu me ovi sa jahte da ručam ribu sa njima.
Otimao sam se, nije da nije. Al radoznalost ubila mačku i čiču. I ja sam sve mislio da na tim jahtama neke sisate silikonke i sex i blud, a ono sve porodice ...uglavnom došao tamo, isruširao se..seo da klopam...
Ta porodica ima troje dece i 4 psa jeeee..super ljudi....hteli da me prebace, al kao, nisam hteo stvarno....i to sve po najgorem suncu...i eo..... opet plivao...Prso sam noćas.
Izgoreo sam malo reš pečeno i proradila mi pluća i nos, tek danas. Čistim se.
Popodne ću naplažu, da plivam sat-dvasat..super.reč.dvasat.

IMG_20210728_172108.jpg
eo, ti voliš R :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back