Šta trenutno radiš? 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovo na akciji, usmekala sam ih kad sam ih fotkala prosli mesec, probala da vidim je li valja gustina, valja, sacekala akciju i voila :D

Ma imam raznih boja lakove, realno ne treba da kupim ovo, ali avaj, kako odoleti :aha:
Sledeceg meseca ce eveline onaj 8in1 da bude 1 plus 1 gratis na akciji, ajme morace i to da se kupi....muke :lol:

Da ima po 6 prstiju, mogla bi po dva od svake boje.
Јао, ја сам ово моје ћуре много нервирала кад је била мала...бројим, бројим, на десној нози има 6 прстију, броји она, 5...никако није капирала како ја избројим 6, па се изнервира :rotf:

Много сам је зезала, муж стално претио да ће све да јој исприча кад порасте.
Ма, иди, бегај, шта ти има да јој причаш, ја ћу :rotf:
И она ми је рекла да сам немајка због тога, немам појма зашто :mrgreen:

Ma ajde, taman posla, kako nemajka. :malav:

Socijalnu sluzbu na vrata poslati :deda:
E kad smo kod prstica
Jesi joj citala pricu o malom djuri, iz antologije srpkih propovedaka, mali djura je malic na ruci, njegova sudbina je teska, guraju ga u tegle dzema :lol:

Socijalnu sluzbu na vrata poslati :deda:
E kad smo kod prstica
Jesi joj citala pricu o malom djuri, iz antologije srpkih propovedaka, mali djura je malic na ruci, njegova sudbina je teska, guraju ga u tegle dzema :lol:
Јао, нисам...читала сам јој свашта, али највише је волела кад ја измишљам или мењам познате приче.

Е, и Голден роуз је имао те који се суше за минут, нешто их као више не раде, али провери.
Sad sam gledala. Našla Rimel, Esens i Farmasi. A koliko košta taj Farmasi i koliko ml? Rimel je 8 ml, oko 300 ako nije na sniženju, taj Esens je 6 ml, oko 160 ali ga nisam videla i mom Liliju.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back