Šta trenutno radiš? 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sad sam gledala. Našla Rimel, Esens i Farmasi. A koliko košta taj Farmasi i koliko ml? Rimel je 8 ml, oko 300 ako nije na sniženju, taj Esens je 6 ml, oko 160 ali ga nisam videla i mom Liliju.
Фармаси је 11 мл, око 400, буде и 260 на акцији, а честе су акције.

• Podržavam
Reactions: Red
E to! Ja namažem uveče, prođe pola sata, sve suvo, legnem, ujutru sve linije, od kose, jastuka, ko zna čega...
Мени од косе, баш ме изнервира, а исто мажем увече, кад знам да више немам обавеза
Ови брзосушећи су спас.

• Podržavam
Reactions: Red
Hoće, onda ćete imati celu zimurinu oblaka, kiše, snega i bljuzgavice :evil:

Poslala mi sestra jutros, Suva planina :heart:
IMG-71897bd4ee599359931f32dd2cbca43f-V.jpg

Bolje oblaci i kiša, sneg i bljuzgavica, nego ovo sunce koje prži nemilice.
Nama su skinuli asfalt kroz selo i nasuli kamen. Već 10 dana ne dolaze da asfaltiraju, od prašine ćemo se pogušiti. Ne smemo prozore da otvorimo, u kućama je pakao. Krovovi i drveće izgledaju kao da je pao sneg.
Kada prođu automobili, ne vidi se preko ulice. Kao u "Salaš u malom ritu", tako se diže prašina.
Zvali smo razne inspekcije, ministarstva, komisije, i niko ne zna kada će biti asfaltirano. Jedni su rekli do 10. avgusta, ako bude sredstava u budžetu. :sad2:

Bolje oblaci i kiša, sneg i bljuzgavica, nego ovo sunce koje prži nemilice.
Nama su skinuli asfalt kroz selo i nasuli kamen. Već 10 dana ne dolaze da asfaltiraju, od prašine ćemo se pogušiti. Ne smemo prozore da otvorimo, u kućama je pakao. Krovovi i drveće izgledaju kao da je pao sneg.
Kada prođu automobili, ne vidi se preko ulice. Kao u "Salaš u malom ritu", tako se diže prašina.
Zvali smo razne inspekcije, ministarstva, komisije, i niko ne zna kada će biti asfaltirano. Jedni su rekli do 10. avgusta, ako bude sredstava u budžetu. :sad2:
Па шта почињу ишта ако немају већ новац и да заврше.
А крцкају новце, 30 е, 20е,... и праве будале од људи. О осталом да не причам. Наша граница трпељивости је изгледа стварно јааако висока.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back