- Poruka
- 50.483
Sad javljaju da je naredjena hitna evakuacija
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Od sladoleda.Ja nisam. Ne znam od kud je došla ova silna energija koju danas imam .
Ja. Katastrofa. Trnu mi šake i stopala. Titra mi pred očima pola dana. Za ništa nisam danas.Јел још неко данас као кувана нога?

Zašto baš tako rano?Ja već danima ustajem u 4:45 i tako ću još narednih nedelju dana![]()
Zašto baš tako rano?
Ustajem i ja kad god mogu oko 5 i 30 ili 6h ali ranije ne, osim ako uopšte ni ne spavam celu noć.
Ja danas do borskog jezera sa decom, pa brestovacka banja, pa u bor u zoo vrt i nazad u selo pa bazen ovde u villi. Deca su mi kao u struju. Eno sad se druze u dvoristu ,nasli neku babu i dedu hehe, a ja se izdvojila i pijem pivoЈел још неко данас као кувана нога?
Pijes pivo pored dede i babe?Ja danas do borskog jezera sa decom, pa brestovacka banja, pa u bor u zoo vrt i nazad u selo pa bazen ovde u villi. Deca su mi kao u struju. Eno sad se druze u dvoristu ,nasli neku babu i dedu hehe, a ja se izdvojila i pijem pivo

Klinci jos spavaju.
A ja gladna hehe.
Danas idemo u taj akva park, obecah, moram uvece neku tortu kupiti usput da pocastimo ovde ljude... mojoj Mirni je rodjus![]()