- Poruka
- 73.957
To su bila neka šizofrena cepanja, ja te razumem.izvini..onaj ko drzi flase u predsoblju dve nedelje je drustvemno visoko odgvoran![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To su bila neka šizofrena cepanja, ja te razumem.izvini..onaj ko drzi flase u predsoblju dve nedelje je drustvemno visoko odgvoran![]()

Чак ћеш се и на море одважити. Поносна сам на тебеizvini..onaj ko drzi flase u predsoblju dve nedelje je drustvemno visoko odgvoran![]()

A pri povratku?Па неће. Урадиш тест.
ti sa maskom cekads i ispred poste u kolimaI ja! Imam bar deset u torbi, jakni, džepovima...

Ne skaci, zezam se sa njimSreća pa ga ti znaš!![]()
Или тест или карантин, мислим. Ко иде у ХР, па се враћа преко Босне не мора ништа.A pri povratku?
..i ljubio sam se..u usta..Чак ћеш се и на море одважити. Поносна сам на тебе![]()

Od subote gadno vreme, kisa non stopPosalji ovde to vreme ziv ti ja izginusmo!
Batice, meni u pošti ne traže masku. Kad mi kažu da se maskiram, ja stavim naočare za sunce.ti sa maskom cekads i ispred poste u kolima![]()

I ko skače, ti ili ja?Ne skaci, zezam se sa njim![]()

i posle tab panicarMene zanima jel planiraju trecu dozu, sad smo svi poludeli idemo svuda ko pusteni sa lanca, ima da napravino tesko srranje od septembra sa brojem obolelih
Pobedila si ✌I ko skače, ti ili ja?![]()
A mi ovde kukamo na 35 oce dumremoOd subote gadno vreme, kisa non stop
A sta bude ako bude pozitivan? Ako je pcr, za njega uvijek kazu da je pozitivan i kada jeste i kada nije. Sta onda? Gdje se bude do negativnog, sigurno ne puste u avionИли тест или карантин, мислим. Ко иде у ХР, па се враћа преко Босне не мора ништа.
Не знам. Мислим да више за ГР не мора ПЦР. Нешто сам пре неко јутро слушала. Мислићу о томе пред путA sta bude ako bude pozitivan? Ako je pcr, za njega uvijek kazu da je pozitivan i kada jeste i kada nije. Sta onda? Gdje se bude do negativnog, sigurno ne puste u avion

Ja uopste ne panicimi posle tab panicar
na zimu ima ceo forum da drzi tegle u hodniku![]()
Jeste li coraviНе знам. Мислим да више за ГР не мора ПЦР. Нешто сам пре неко јутро слушала. Мислићу о томе пред пут![]()
И ја сам тако чула.u grcku od juce moze i sa antigenskim koji je 3x jeftiniji od pcr

Provjeri hoces li moci da prodjes kroz detektor za metal.ja se ne interesujem preterano, samo pokazem telefon i barkod i prolazim gde hocu![]()
Provjeri hoces li moci da prodjes kroz detektor za metal.
Aleckovic otkriva da se nekima i novcici lijepe za rame.
Al ti si vjerovatno uzela americku, ona je razotkrila ruse.