pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 164.810
uf napisao sam narušiš
))))
))))Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
))))I ja BiH narušio, kad bi mi bilo potrebno. Da ne upropastim nešto, a ionako često kijam, pa i zbog toga...e, al praviću nešto od paleta. Imam alat. Imam i dve palete ogromastične.
bas mi trebaju z akrevet. 
bolje da narušiš da ti prave nego ti da se zezaš
aj mi okrečiš dogodineali ja volim kad nesto uradim sama, em sto je jeftinije, em sam ja pravila i budem ponosna na svoj rad.
kolko tražiš za krečenje

Zove li srečica?moze...![]()
....mam ciglice od gipsa na jednom zidu u kuhinji. Za to ti je potrebqn kalup, neka garažica, gips i cepaj...za montažu nisam ispratio, al sve je kako valja 3 god. Ne mrda, briše se vlažnom krpom, super sve.Eonaj lazni kamen nije tesko napraviti.
nikad video nisam prekakva je to traka
....mam ciglice od gipsa na jednom zidu u kuhinji. Za to ti je potrebqn kalup, neka garažica, gips i cepaj...za montažu nisam ispratio, al sve je kako valja 3 god. Ne mrda, briše se vlažnom krpom, super sve.
nikad video nisam pre
Zvaće, ipak si ti spešl.

Zvaće, ipak si ti spešl.

Ne mogu da pustim zvuk, iz onog sta rade ovo ti je mozda neka najobicnija elasticna traka i bilo koja boja. On ovim samo postize horizontalnost. Jedan drzi na jednom kraju, drugi zategne na drugom i bojom obiljezi ravnu liniju.ima si lakse projekte
ne znam dal pre da izlivam epoksi ili da pravim lazni kamen.....sve sam ukapirala osim sta on to koristi na 4:33, neku boju za lako obelezavanje zidova. ja ne znam kako se to zove i dal ima kod nas.
inace stolicica gotova. to je ona mala stolicica, hoklica.....samo je treba ofarbati.

Ne mogu da pustim zvuk, iz onog sta rade ovo ti je mozda neka najobicnija elasticna traka i bilo koja boja. On ovim samo postize horizontalnost. Jedan drzi na jednom kraju, drugi zategne na drugom i bojom obiljezi ravnu liniju.
To mozes da postignes prehrambenom bojom i nekim kanapcicem.
E sad, mozda ne vidim dobro, ne mogu bas ni da pojacam osvjetljenje![]()
Ima neku oprugicu, kao metar sto se urola nazad u kutiju.pa da to je gotovo kanapce koje se vadi iz one kutijice sa bojom.
Ja imam jednu prijateljicu na fb,e sta ona radi sa slikama,to je da ne povjerujes.Или они што се упознају преко нета па смањују године и улепшавају слике. То не могу да схватим!
Боље да их повећају и ставе гору слику.
Мислим, боље да се неко обрадује када те уживо види него разочара![]()