Šta trenutno radiš? 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ima si lakse projekte

ne znam dal pre da izlivam epoksi ili da pravim lazni kamen.....sve sam ukapirala osim sta on to koristi na 4:33, neku boju za lako obelezavanje zidova. ja ne znam kako se to zove i dal ima kod nas.

inace stolicica gotova. to je ona mala stolicica, hoklica.....samo je treba ofarbati.
Ne mogu da pustim zvuk, iz onog sta rade ovo ti je mozda neka najobicnija elasticna traka i bilo koja boja. On ovim samo postize horizontalnost. Jedan drzi na jednom kraju, drugi zategne na drugom i bojom obiljezi ravnu liniju.
To mozes da postignes prehrambenom bojom i nekim kanapcicem.
E sad, mozda ne vidim dobro, ne mogu bas ni da pojacam osvjetljenje:lol:

Ne mogu da pustim zvuk, iz onog sta rade ovo ti je mozda neka najobicnija elasticna traka i bilo koja boja. On ovim samo postize horizontalnost. Jedan drzi na jednom kraju, drugi zategne na drugom i bojom obiljezi ravnu liniju.
To mozes da postignes prehrambenom bojom i nekim kanapcicem.
E sad, mozda ne vidim dobro, ne mogu bas ni da pojacam osvjetljenje:lol:

pa da to je gotovo kanapce koje se vadi iz one kutijice sa bojom.

Или они што се упознају преко нета па смањују године и улепшавају слике. То не могу да схватим!
Боље да их повећају и ставе гору слику.
Мислим, боље да се неко обрадује када те уживо види него разочара :lol:
Ja imam jednu prijateljicu na fb,e sta ona radi sa slikama,to je da ne povjerujes.
Sve su isfiltrirane do kraja,sa sve suzenjem lica i povecanjem ociju,sto se vidi iz aviona,naravno.
Bukvalno ni u naznakama ne lici na sebe.Slike su totalno neprirodne.
I onda postavi 150 istih slika,samo ona u jednoj istoj pozi,na istom mjestu.Ne znam cemu ista slika sto puta?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back