pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 164.810
vi krkate prasećinu za sv nikoluJa vas ništa ne razumem, kakve litije, kakvi bakrači, mi imamo seosku slavu i to je to.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
vi krkate prasećinu za sv nikoluJa vas ništa ne razumem, kakve litije, kakvi bakrači, mi imamo seosku slavu i to je to.
Letnjegvi krkate prasećinu za sv nikolu
)))Или они што се упознају преко нета па смањују године и улепшавају слике. То не могу да схватим!Moja kamera nema filtere za ulepsavanje. Tj. moja poslednja 3 telefona to nisu imala. Mogla bih da skinem neki app, ali to svesno necu.
Imam i imala sam Iphone.
Pogotovo kad se sama slikam, pa se namestam, okinem par fotki, pa izaberem najlepsu, jos da se sad i pustam kroz filtere da bi se predstavila jos lepsom, mene je blam. I nekako mi je fejk. To vise nisam ja.
I ok mi je dok se ne pretera, ali kad iz aviona vidim da se sve zivo ispeglalo, to mi vise nije lepo.

To je seoska slava,kao svetac zaštitnik nekog sela( mjesta,grada). Svaka kuća ima goste,ide se u crkvu na groblje a i pop prošeta po selu sa barjakom, nešto uz put kači po drveću,nemam pojma.Kaže Zendelji kod nje kao za litije idu u crkvu, posle ručaju kod kuće?
Litije su povorka, ne znam šta nije jasno tu. Onoliki Crnogorci pa šjetali....
BL je slava Spasovdan,ako misliš na Banja Luku.Prošao je letnji Sv. Nikola.
Mislim da je slava BL Sveti Stefan. LImune, tvog grada?
Litije su molitva, saborna molitva..za grad, za narod, za blagodat...
Hvala na info. Nije slava sela.To je seoska slava,kao svetac zaštitnik nekog sela( mjesta,grada). Svaka kuća ima goste,ide se u crkvu na groblje a i pop prošeta po selu sa barjakom, nešto uz put kači po drveću,nemam pojma.
Mi krkamo, dakako.vi krkate prasećinu za sv nikolu
Da.BL je slava Spasovdan,ako misliš na Banja Luku.
pa znam i podržavam toMi krkamo, dakako.
El se prekrstis?kad je plata to je meni spasovdan
a-aEl se prekrstis?

gledo i ja, skupo je to ko vrag
Pa to uopšte nije jednostavno, čini mi se..al čekam da kreiraš...ali izgleda fantasticno, ne moram bas da pravim neki tezak projekat, ali mogla bih da osvezim stocice u dnevnoj sobi gornju plocu ili da izlijem pod u kuhinji ili tako nesto lagano.
bolje da narušiš da ti prave nego ti da se zezašali izgleda fantasticno, ne moram bas da pravim neki tezak projekat, ali mogla bih da osvezim stocice u dnevnoj sobi gornju plocu ili da izlijem pod u kuhinji ili tako nesto lagano.
Pa to uopšte nije jednostavno, čini mi se..al čekam da kreiraš...