Šta trenutno radiš? 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Moja kamera nema filtere za ulepsavanje. Tj. moja poslednja 3 telefona to nisu imala. Mogla bih da skinem neki app, ali to svesno necu.
Imam i imala sam Iphone.

Pogotovo kad se sama slikam, pa se namestam, okinem par fotki, pa izaberem najlepsu, jos da se sad i pustam kroz filtere da bi se predstavila jos lepsom, mene je blam. I nekako mi je fejk. To vise nisam ja.

I ok mi je dok se ne pretera, ali kad iz aviona vidim da se sve zivo ispeglalo, to mi vise nije lepo.
Или они што се упознају преко нета па смањују године и улепшавају слике. То не могу да схватим!
Боље да их повећају и ставе гору слику.
Мислим, боље да се неко обрадује када те уживо види него разочара :lol:

Kaže Zendelji kod nje kao za litije idu u crkvu, posle ručaju kod kuće?
Litije su povorka, ne znam šta nije jasno tu. Onoliki Crnogorci pa šjetali....
To je seoska slava,kao svetac zaštitnik nekog sela( mjesta,grada). Svaka kuća ima goste,ide se u crkvu na groblje a i pop prošeta po selu sa barjakom, nešto uz put kači po drveću,nemam pojma.

Pa to uopšte nije jednostavno, čini mi se..al čekam da kreiraš...

ima si lakse projekte

ne znam dal pre da izlivam epoksi ili da pravim lazni kamen.....sve sam ukapirala osim sta on to koristi na 4:33, neku boju za lako obelezavanje zidova. ja ne znam kako se to zove i dal ima kod nas.

inace stolicica gotova. to je ona mala stolicica, hoklica.....samo je treba ofarbati.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back