Šta trenutno radiš? 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Уосталом, пристали смо на обавезну вакцинацију пре много година.
А нико нам не гарантује више ни квалитет тих вакцина.
Многе мајке аутистичне деце повезују болест управо са вакцином, јер се период поклапа.
Саме воде своју борбу, зову их најпогрднијим именима, остају без посла, али то је некако ок.
Баш ова вакцина је пошаст и најопаснија од свих, а сви признајемо да нисмо довољно едуковани на ту тему.
Време ће показати, а можда и неће, јер научне студије се наручују и плаћају.
rece jedan jako pametan lekar jake titule u usa, zaboravih mu ime... nemojte da se zanosite slucajevima reakcija na vakcine danas, sacekajte dve tri godine pa cete videti...

Боги, они који се нису већ вакцинисали, тешко да ће то и урадити добровољно.
Живимо будућност из научнофантастичних филмова, ово је прва проба.
Докле могу да иду.
Nažalost, ovo je tačno.
Kad je počela svetska trka u prodaji vakcina, znala sam da i naša država mora da poklekne i htela - ne htela kupi vakcine i vakciniše građanstvo.
Dobro je da smo imali u ponudi više tipova vakcina, valjda zato što nismo u EU da bi nas ucenjivali jednom ili dvema vrstama vakcina.
Izabrala sam, bar mislim, najmanje zlo od vakcine.
Ne volim tehnologije koje "prčkaju" po DNK, RNK.
Kako sam koronu pregrmela bez (za sada) opasnijih posledica, nisam smatrala za shodno da se nešto posebno štitim od virusa. Verujem da od ovog virusa čovek ima trajni imunitet, ali ko mene pita šta mislim i šta verujem.
Zbog prirode posla znala sam da ću biti prisiljena da se vakcinišem, pa sam se opredelila za vakcinu koja u sebi ima mrtav virus.

Nažalost, ovo je tačno.
Kad je počela svetska trka u prodaji vakcina, znala sam da i naša država mora da poklekne i htela - ne htela kupi vakcine i vakciniše građanstvo.
Dobro je da smo imali u ponudi više tipova vakcina, valjda zato što nismo u EU da bi nas ucenjivali jednom ili dvema vrstama vakcina.
Izabrala sam, bar mislim, najmanje zlo od vakcine.
Ne volim tehnologije koje "prčkaju" po DNK, RNK.
Kako sam koronu pregrmela bez (za sada) opasnijih posledica, nisam smatrala za shodno da se nešto posebno štitim od virusa. Verujem da od ovog virusa čovek ima trajni imunitet, ali ko mene pita šta mislim i šta verujem.
Zbog prirode posla znala sam da ću biti prisiljena da se vakcinišem, pa sam se opredelila za vakcinu koja u sebi ima mrtav virus.
Ја сам најзабринутија та школе, искрено, јер онај коњ од Ружића најављује нормалан режим од септембра, а за ученике доказ о вакцинацији или тест...значи, избора нема, или ћеш банкротирати, или ћеш дозволити да ти вакцинишу дете.
Ја сам се, у том случају, помирила са банкротством.

Купујте људи, земљу. Парченце- парченце. Боље ми него странци. Онда смо угасили начисто. И нема уцене- кромпир, лик, коза и терај све у три лепе.
И да се вратимо у средњи век, док ће вакцинисане породице уживати благодети модерног друштва.
Опет СФ, подземље и отпор, наспрам блазираног друштва.

Ја сам најзабринутија та школе, искрено, јер онај коњ од Ружића најављује нормалан режим од септембра, а за ученике доказ о вакцинацији или тест...значи, избора нема, или ћеш банкротирати, или ћеш дозволити да ти вакцинишу дете.

Sumnjam da će da uvedu tu globu na testiranje jer znaju koliko nam je stanovništvo siromašno.
Ne verujem da će dirati decu.
Ako budu to uradili, sigurno je da će biti prisiljeni od strane svetskih moćnika.
Opet, da bi zadovoljili one koji nam prete iz Evrope i Amerike, moraće za decu da uvedu besplatno testiranje.
U Rumuniji je besplatno za studente i decu. Bar je tako do skoro bilo.

Sumnjam da će da uvedu tu globu na testiranje jer znaju koliko nam je stanovništvo siromašno.
Ne verujem da će dirati decu.
Ako budu to uradili, sigurno je da će biti prisiljeni od strane svetskih moćnika.
Opet, da bi zadovoljili one koji nam prete iz Evrope i Amerike, moraće za decu da uvedu besplatno testiranje.
U Rumuniji je besplatno za studente i decu. Bar je tako do skoro bilo.
Која смо ми гологузија...

moja drugarica je vakcinisala oba sina cim je dato zeleno svjetlo za djecu
jedan je pri kraju osnovne, drugi u srednjoj skoli
ona je mikrobiolog, radi u vrhunskom drzavnom labu i vrlo dobro zna s cim ima posla

meni je rekla da se ne zajebavam i da se vakcinisemo, tako smo i uradili
odabrali smo da poslusamo nju kojoj je to profesija

valjda ste svjesni da virus ostaje s nama
u ovom ili onom obliku, ali ostaje
kao sto je i grip dosao i ostao

moja drugarica je vakcinisala oba sina cim je dato zeleno svjetlo za djecu
jedan je pri kraju osnovne, drugi u srednjoj skoli
ona je mikrobiolog, radi u vrhunskom drzavnom labu i vrlo dobro zna s cim ima posla

meni je rekla da se ne zajebavam i da se vakcinisemo, tako smo i uradili
odabrali smo da poslusamo nju kojoj je to profesija

valjda ste svjesni da virus ostaje s nama
u ovom ili onom obliku, ali ostaje
kao sto je i grip dosao i ostao
Лекари, микробиолози и фармацеути су давно изгубили кредибилитет, друга је ствар што смо приморани да узимамо лекове који су на тржишту.
А сведоци смо тога да се свако мало неки лек повуче из употребе као опасан.
Ти лекови су годинама тестирани, ова вакцина пар месеци.
Дакле, наши стручњаци могу да закључују само на основу доступних информација, које су штуре и дозиране.
Уосталом, ја се само залажем за право избора, да свако може да поверује овоме или ономе и уради у складу са тиме.

Лекари, микробиолози и фармацеути су давно изгубили кредибилитет, друга је ствар што смо приморани да узимамо лекове који су на тржишту.
А сведоци смо тога да се свако мало неки лек повуче из употребе као опасан.
Ти лекови су годинама тестирани, ова вакцина пар месеци.
Дакле, наши стручњаци могу да закључују само на основу доступних информација, које су штуре и дозиране.
Уосталом, ја се само залажем за право избора, да свако може да поверује овоме или ономе и уради у складу са тиме.

u odnosu na sta ili koga su izgubili kredibilitet?
i apsolutno nisi primorana da uzimas niti jedan lijek koji je na trzistu
postoji pravo izbora da se ne lijecis
ili ne vakcinises u konkretnom slucaju

u odnosu na sta ili koga su izgubili kredibilitet?
i apsolutno nisi primorana da uzimas niti jedan lijek koji je na trzistu
postoji pravo izbora da se ne lijecis
ili ne vakcinises u konkretnom slucaju
О том праву избора и говорим.
А за масне паре које издвајам за здравство, желим да у апотекама буду доступни проверени и сигурни лекови.
Не они за које фармацеутске куће највише плате дистрибуцију и употребу.
То је посао који наши стручњаци треба да раде.
И да, нисам приморана да се лечим, али сам приморана да издвајам за здравство.
И да ништа не питам.

Qq i lele, jedva sam oči otvorila, a vi se dohvatili ozbiljnih tema.
Hoću da izjavim ono što mi u potpisu piše: hoću da mogu da neću, kad kažu da mora. Inače, nisam protiv vakcina, ali mora da bude stvar izbora. I tačka.

О том праву избора и говорим.
А за масне паре које издвајам за здравство, желим да у апотекама буду доступни проверени и сигурни лекови.
Не они за које фармацеутске куће највише плате дистрибуцију и употребу.
То је посао који наши стручњаци треба да раде.
И да, нисам приморана да се лечим, али сам приморана да издвајам за здравство.
И да ништа не питам.

ova zemlja uvozi i prozvodi vrlo solidne lijekove
cak su i cijene lijekova koji se uzimaju bez recepta prihvatljive
u odnosu na cijene i liste lijekova u mnogim drugim zemljama
svako malo kupujemo donosimo ili saljemo razne stvari prijateljima po eu zemljama - od kapi za ushi, do slozenijih lijekova kojih u srbiji ima u slobodnoj prodaji po ok cijeni
npr kapi za ushi su ti u cro oko 10 evra, u nisu ni priblizno dobre kao hemofarmove

meni smeta gomila sranja - kojekakvih suplemenata i homeopatskih budalastina po apotekama, sto je taj segment trzista u totalnom kaosu, ali to ionako ne kupujem

sto se covida i vakcina tice - tu nas je isto prilicno usralo, sto splet okolnosti, sto lova, sto lov u mutnom, ali rezultat je da bar pakujemo jednu od vakcina za koju trenutno izgleda da je vrlo dobra
covid nece prosto nestati, nece ni sumanute mjere nestati...ali mozda bi sve ovo prije bilo svedeno na razumniji da smo iole ozbiljni kao sto su ranije generacije bile pa odu lijepo i vakcinisu se umjesto da u pauzama turskih serija skupljaju argumentaciju o belosvjetskim zavjerama po jutjubu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back