Šta trenutno radiš? 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Како то мислиш не коштају, бесплатни су можда за тебе, али нису заиста бесплатни
Као и вакцина.
Tamo gdje uslovljavaju da ih imaš za kafanu , pozorište i slično su besplatni za krajnjeg korisnika Kod nas možeš gdje hoćeš i nisu besplatni .
Ne podržavam uopšte sve ovo što se dešava ali moram dalje da živim normalno najviše koliko je moguće . Postoje stvari koje će se desiti ma koliko se mi bunili. Ništa nemam od toga da se bunim,odluka ovaj put nije na nama.

Qq i lele, jedva sam oči otvorila, a vi se dohvatili ozbiljnih tema.
Hoću da izjavim ono što mi u potpisu piše: hoću da mogu da neću, kad kažu da mora. Inače, nisam protiv vakcina, ali mora da bude stvar izbora. I tačka.

generalno treba biti stvar izbora
ne moze nam niko zabraniti da pomremo
ako bas ocemo
al u ovakvoj situaciji ja bi uvela obavezu i zavrsila ovo
dodatni je problem i panicarenje gdje ga ne bi trebalo biti pa se izrael eno opet zatvara i nakon mandatorne vakcine...to je vec domenu masovne histerije globalne

Gledao sam ove antivsks proteste skorije u Francuskoj, kad je zapaljen centar za vakcinaciju, jedan od ..okej je, ali je to nedovoljno, nema kritične mase. Panduri su ludaci, naravno, to bije, Boga se ne plaši...
Smeniše u Sloveniji dr, možda je bio i na čelu klinike, koji se otvoreno izjasnio protiv vakcina ovih dana..

jel ti nedostaje UGBR?
onda si sama dala odgvor na konstatciju.. ona je oterana na isti nacin koji se i sad ponavlja.
a zbog ovog je i smokva otisla.

UGBR je prestala da piše nakon otvaranja teme o njenoj autentičnosti, konkretno o načinu na koji se služila stranim izrazima u svojim postovima.

https://forum.krstarica.com/threads/reci-su-moje-igracke.673377/

Doduše, izbrisan je njen post u kome kaže da nije po pravilinku otvarati teme o drugim korisnicima.

Znam da reči na ekranu lakše uvrede, znam da ponekad nehotice uvredimo nekoga, ali treba biti pošten pa grešku priznati, suzbiti ego i izviniti se.

Боги, они који се нису већ вакцинисали, тешко да ће то и урадити добровољно.
Живимо будућност из научнофантастичних филмова, ово је прва проба.
Докле могу да иду.
Ma sta tripujete hehe.
Ko je pitao ljude u vreme variole vere da li hoce ili nece da se vakcinisu.
Vakcinisali ih dok izlaze iz busa.
Al nisu imali internet i forum, pa nisu bili ovako 'edukovani'....

generalno treba biti stvar izbora
ne moze nam niko zabraniti da pomremo
ako bas ocemo
al u ovakvoj situaciji ja bi uvela obavezu i zavrsila ovo
dodatni je problem i panicarenje gdje ga ne bi trebalo biti pa se izrael eno opet zatvara i nakon mandatorne vakcine...to je vec domenu masovne histerije globalne
...које подгревају власти путем медија.
Ma sta tripujete hehe.
Ko je pitao ljude u vreme variole vere da li hoce ili nece da se vakcinisu.
Vakcinisali ih dok izlaze iz busa.
Al nisu imali internet i forum, pa nisu bili ovako 'edukovani'....
И ти, као здравствени радник, поредиш вариолу и корону?

Pa postaje zato sto su ljudi poceli da se informisu i da posle 3 clanka misle da su doktorirali na zadatu temu.
Nekad se to nije dovodilo u pitanje i nisu morali da se natezu sa ljudima.
Некад да...јер није било интернета.
Интернет је, између осталог, добар и због брзине и због слабије цензуре, и због могућности двостране комуникације.

trenutno gledam najlepse slike u ko zna kolikom vremenskom periodu :)
poslao mi brat od ujaka, otelila mu se krava i sad gledam telence i razmisljam kako ce se zvati
a milo jedno i drago :heart:
IMG-e94d48647e018568c39afebd2f1b9144-V.jpg
IMG-ff839c326ed5d128c22377186d2fcb81-V.jpg

Ajde bolje nemoj
Има људи у тој професији који заступају оба става. И сви ми имамо блиске људе из тог света који су за или против. Коме нагињемо? Оном мишљењу које је ближе нашем. Убеђивање не вреди.
Ne znam nijednog sa intenzive koji zastupa ovakve stavove.
To neki usamljeni slucaj mozda, ili neki dr mr koji skafander nije obukao ni dva puta.
Ljudi koji su dane provodili sa bolesnim ljudima, pomagali im, gledali ih u oci dok se bore za vazduh, drzali za ruke, plakali sa njima, plakali za njima, neces cuti da tako govore.
Zivite svoj zivot koji bazirate vecinom na nekim clancima, i tv emisijima i internet portalima.
Ja sam radila u tom haosu i nisam jedina.

Ne mogu da citam zaista ovakve stvari

UGBR je prestala da piše nakon otvaranja teme o njenoj autentičnosti, konkretno o načinu na koji se služila stranim izrazima u svojim postovima.

https://forum.krstarica.com/threads/reci-su-moje-igracke.673377/

Doduše, izbrisan je njen post u kome kaže da nije po pravilinku otvarati teme o drugim korisnicima.

Znam da reči na ekranu lakše uvrede, znam da ponekad nehotice uvredimo nekoga, ali treba biti pošten pa grešku priznati, suzbiti ego i izviniti se.
znaci tab je oterao

naravno da poredi
to sto te jedno ubije relativno brzo i u velikom postotku
a drugo, random, al zato izvjesno sporo i dugotrajno u jos nepoznatom postotku
kao grip onomad ne znaci da vakcinacija nije odgovor u obje situacije

a za ovo drugo - meni ovo djeluje ko totalno neplanska histerija i panika, one situacije sto se prosto otmu kontroli...

Некад да...јер није било интернета.
Интернет је, између осталог, добар и због брзине и због слабије цензуре, и због могућности двостране комуникације.

nije problem internet vec korisnici koji su u mogucnosti da informacije filtiraju upravo onoliko koliko bi bili i da nema interneta ili cak i manje ako su se vecinski khhh... samoobrazovali iskljucivo putem interneta :lol:

Зависи како се користи.
U svom ovom ludilu trudila sam se da ne ulazim sa predubeđenjima bilo koje vrste.
Nisam samo čitala podatke koji u svemu vide zaveru, a nisam ostrašćeno čitala ni sve ono što o kovid virusu kao o kugi 21. veka piše ova druga strana.
Nekako sam instinktivno osetila da moram da rasuđujem trezvene glave.
Po nekog je virus koban, po nekoga nije, ali meni će u svemu ovome zasmetati svaki vid diktarure i politizacije ukoliko se pandemija (za koju neki tvrde da to nije) zloupotrebi u ideološke, ekonomske, imperijalističke, vojne i bilo koje druge, prljave svrhe.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back