bundeva
Buduća legenda
- Poruka
- 29.059
ti ces se zenis
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

pda, kad se nisam udala da probam da se ozenimti ces se zenis

Podrazumevano :a jaaa?![]()
posle ce kod mene da trenira jedenje torteMene bas nisi uplasila, naprotiv...
Mozes i na moru da treniras pomalo, jutarnje trcanje po plicaku ili plivanje do iznemoglosti![]()
Ma nema sanse na odmoru da krkam slatko.posle ce kod mene da trenira jedenje torte
a di je winakMa nema sanse na odmoru da krkam slatko.
Predomislila sam se

Ona te više lajkuje nego mene, tako da ti takve akcije nisu potrebne : pnemam srca
munjo, spasao si je
zasad
Pa hajde....na more ....šta ako nas sprcaju da ne možemo nigde....lud je svet, otkud znamo šta će biti.Mastam o moru i gledam uspomene od prije dvije godine.
Najavljuju svašta i rade svašta. Juče da sjednem da popijem kafu,traže test ili dokaz o vakcini. Naći će način da postignu šta žele,ovako ili onako. Zatvaranjem u kuće ili zatvaranjem prostora za nevakcinicane.Pa hajde....na more ....šta ako nas sprcaju da ne možemo nigde....lud je svet, otkud znamo šta će biti.
Zezaš da su ti tražili?Najavljuju svašta i rade svašta. Juče da sjednem da popijem kafu,traže test ili dokaz o vakcini. Naći će način da postignu šta žele,ovako ili onako. Zatvaranjem u kuće ili zatvaranjem prostora za nevakcinicane.
Ne zezam. Ne traže svi,našla sam gdje može. Nisam kod nas, vjerovatno je tako svagdje u EU. Nisu detaljni, pokažeš sliku da imaš potvrdu da si vakcinisan i sve ok.Ja još nisam,ali imam slikuZezaš da su ti tražili?
Ma, verujem, ali sam šokiran....

mjok bwe...nego svaka zena koja ima decu, kakav god da je bio njin otac, svakog sledeceg muskarca u njenom zivotu ce meriti i analizirati, uporedjivati sa njim iako joj ne pada na pamet da decu upoznaje sa prolaznim vezama... sto je normalno. ta analiza prolazi jer vecina muskaraca je operisana od razumevanja nijansi u zenskom ponasanju, ali skoro svaki ne voli da bude meren na nekom kantaru posto ni on ne meri i uporedjuje svaku novu emotivnu vezu sa predjasnjom.Precvala

pa rekoh ti na pp ak se secas sto mi rece ona mala da si kul lik i da bi volela da te upoznaSine ala si se nalozio da radis psiholoski profil svih. Moze meni neki komentar
krompir iz ugla Bolare m? Porfavor