Шта тренутно радиш? 15

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Marge, živa si :D :cmok2:
Evo pomalo. Ma u stvari sam odlično. Valjda me lupa klimaks pa baš nisam imala nešto živaca za kuckanje. Mm operisao žuč, sin krajnike što je ispalo komplikovanije nego što bi trebalo. Iznervirala me vaga gde na reklami lepo piše 59 kg a ja kad stanem ono 69 kg. I tako, neke blesave sitnice. U stvari, klasično, i ozbiljni i neozbiljni problemi, kao i kod svih.

„Nemojte se iznenaditi ako vam napišu kaznu u bašti kafića“​

A. J. 12. aprila 2021. 08:33
„Nemojte se iznenaditi ako vam napišu kaznu u bašti kafića“
Foto: Tanjug/Tara Radovanović
Epidemiolog i član Kriznog štaba Predrag Kon kaže da zaštitne maske treba nositi i u baštama kafića, dok se ne konzumira piće.
On je rekao da je česta pojava da se preporuke shvataju kao neobavezne.
„O tome mora da se priča, ali mora da bude jasno ljudima. Mi smo još jednu stvar naučili, kada kažemo da je nešto preporučeno kao da im je rečeno da ne treba da se koristi, ovo je obaveza. Neka se niko ne iznenadi ako mu u bašti priđe komunalni milicajac i kazni“, naveo je Kon za B92.

Da li su ovi normalni? Ko će da pije piće dok mu komunalci broje gutljaje? Ovo mora da je smislio Šizoje ili Brnaba.

mi sklapamo kockice polako, ali nam se stalno nesto novo desi pa nas razbalansira
prijatelji iz detinjstva mog muza su nekako (ne)nametljivo provukli da bi 40 dana koje dajemo za deset dana trebalo da se odrze sa spomenikom, a ne ``pod krstom``
sta god to znacilo
juce smo obilazile kamenoresce i svako je rekao da je rano zbog sleganja zemlje da se postavi za 40 dana
ne mogu da radim stvari kojima zadovoljavam samo formu zbog drugih jer ce oni tu da budu samo kad su pomeni, a mi na grob izlazimo cesto

cerka je zatvorila bolovanje, pocela je da radi, vratice i u n.s kako bi i njih dvoje normalizovali njihov privatan zivot
njenom decku ludacki krenula karijera, kaze joj da je to sve zbog nje, da ga je ona stabilizovala pa sad daje svoje najbolje svuda i nude mu ugovore sa sumama koje ne treba da odbije
novi stres
do n.s caskom, a kako do spanije, nemacke, francuske na par dana nedeljno sa ovakvim rezimom zbog korone? kako da sacuvaju njih..

nemoj da gledas sta drugi pricaju
sta te briga
radi kako treba
spomenik se dize na godinu dana
potrebno je vreme da se zemlja slegne i ceka se da sanduk "pukne" (ruzno receno ali je cinjenica) i tek se onda zida spomenik
ostale komentare zanemari..zna se kad se dize spomenik.

druga stvar za dobar spomenik (ako ne zelis tipski) se ceka , ne moze ni da se uradi za par dana.

mi sklapamo kockice polako, ali nam se stalno nesto novo desi pa nas razbalansira
prijatelji iz detinjstva mog muza su nekako (ne)nametljivo provukli da bi 40 dana koje dajemo za deset dana trebalo da se odrze sa spomenikom, a ne ``pod krstom``
sta god to znacilo
juce smo obilazile kamenoresce i svako je rekao da je rano zbog sleganja zemlje da se postavi za 40 dana
ne mogu da radim stvari kojima zadovoljavam samo formu zbog drugih jer ce oni tu da budu samo kad su pomeni, a mi na grob izlazimo cesto

cerka je zatvorila bolovanje, pocela je da radi, vratice i u n.s kako bi i njih dvoje normalizovali njihov privatan zivot
njenom decku ludacki krenula karijera, kaze joj da je to sve zbog nje, da ga je ona stabilizovala pa sad daje svoje najbolje svuda i nude mu ugovore sa sumama koje ne treba da odbije
novi stres
do n.s caskom, a kako do spanije, nemacke, francuske na par dana nedeljno sa ovakvim rezimom zbog korone? kako da sacuvaju njih..
Ne lažu te kamenoresci. I da imate spomenik, ploča bi bila sa strane za 40 dana. Ne znam kolko dugo stoji, zaboravio sam... prijatelji nek se uhvate za uši i igraju, kako im pade na pamet spomenik, osim ako ti nisi o tome govorila.

Bravo za Zeta, super.

ono sta treba da uradis je da odes u sluzbu i platis da ga srede..nasuju zemlju..utabanaju..srede humku da deluje lepo a ne zapusteno..to se radi na 40 dana i na pola godine (mozes i cesce..zavisi od tvojih zelja i mogucnosti)
to su sve uradili
sklonili su sasusene vence, ocistili, nasuli zemlju i ogradili dascicama kao bi se zemlja koju ce i dalje da dodaju zadrzala i kako ne bi prljali spomenike okolo
stvarno ciste i vode i racuna, a to sve stoji i u ugovoru da im je obaveza sa cenom koju su naplatili deset godina unapred
nekako pokusavam da budem korektna prema njegovim prijateljima iz detinjstva sa kojima je stvarno bio blizak i cuo se po deset puta dnevno
znam da ne misle nista lose, ali mi prave pritisak sa komentarom - valjda ce 40 dana da se obeleze pod spomenikom
cerki sam prepustila da bude potpuno njen izbor kako ce spomenik da izgleda jer ce tamo da nas obilazi oboje
posto na jedno grobno mesto mogu tri osobe da se sahrane, ona kaze - ovde cemo svo troje
necemo pile, ti ces sa svojim muzem :lol:

sta god to znacilo

novi stres
Пријатељи немају појма, објаснили су Таб и Муња разлоге.
Браво за твоју децу, Дивка, баш ми је лепо кад пишеш о њима :heart:

Пријатељи немају појма, објаснили су Таб и Муња разлоге.
Браво за твоју децу, Дивка, баш ми је лепо кад пишеш о њима :heart:
I nemaju. Spomenik najranije na pola godine. Sećam se toga kad sam mami radila spomenik, pa smo pitali popa da nešto ne pogrešimo.

I nemaju. Spomenik najranije na pola godine. Sećam se toga kad sam mami radila spomenik, pa smo pitali popa da nešto ne pogrešimo.
То нема везе са обичајима, закон природе тако налаже, ако не желиш да споменик испуца или потоне услед налегања земље.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back