Шта тренутно радиш? 15

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
То нема везе са обичајима, закон природе тако налаже, ако не желиш да споменик испуца или потоне услед налегања земље.
Upravo zato sam pitala jer se ja ništa nisam razumela, a smatrala sam da se pop bolje razume i stalno je po groblju, pa će me najbolje uputiti. Tako je i bilo.

Kad reče pop, mi dobili novog popa. Kuca na vrata, ja se taman spremam da vozim dete. Ušao i kaže "dobar dan, dušo". Meni oči ko sarme, a u glavi alarm da je neki psiho u blizini. Jel vama to normalno? :eek:
pa meni je normalnije od popa kojeg sam zvala da osvesta poslovni prostor posle pete poplave, koji je streljao ocima koje su bile kao na ulju i zickao besplatnu clansku kartu ako moze vip za sina, a uredno naplatio svoju sluzbu :)

pa meni je normalnije od popa kojeg sam zvala da osvesta poslovni prostor posle pete poplave, koji je streljao ocima koje su bile kao na ulju i zickao besplatnu clansku kartu ako moze vip za sina, a uredno naplatio svoju sluzbu :)
Dive kako receptori za miris i ukus?

Samo kod radijacijske bolesti ti receptori se mesecima ne mogu oporaviti. Virus to ne radi na tako dug period. Kod nekih se nikad ne vrate, zavisi od izlozenosti i stanja organizma. Posebno receptori za slatko. Raspitaj se i vidi sta mozes uciniti povodom toga

Samo kod radijacijske bolesti ti receptori se mesecima ne mogu oporaviti. Virus to ne radi na tako dug period. Kod nekih se nikad ne vrate, zavisi od izlozenosti i stanja organizma. Posebno receptori za slatko. Raspitaj se i vidi sta mozes uciniti povodom toga
receptori i za slatko i za slano mi registruju prenaglasen ukus
uobicajeno meni przi jezik
i slano i slatko osecam jako kao saharin
miris seta
izgubi se, pa se pojavi
pre nego sto se izgubi nesto nenormalno zasmrdi
i polsle par dana se vrati
ne osecam jos sve mirise, pa sad idem po kuci i oko kuce i njusim sve

mi sklapamo kockice polako, ali nam se stalno nesto novo desi pa nas razbalansira
prijatelji iz detinjstva mog muza su nekako (ne)nametljivo provukli da bi 40 dana koje dajemo za deset dana trebalo da se odrze sa spomenikom, a ne ``pod krstom``
sta god to znacilo
juce smo obilazile kamenoresce i svako je rekao da je rano zbog sleganja zemlje da se postavi za 40 dana
ne mogu da radim stvari kojima zadovoljavam samo formu zbog drugih jer ce oni tu da budu samo kad su pomeni, a mi na grob izlazimo cesto

cerka je zatvorila bolovanje, pocela je da radi, vratice i u n.s kako bi i njih dvoje normalizovali njihov privatan zivot
njenom decku ludacki krenula karijera, kaze joj da je to sve zbog nje, da ga je ona stabilizovala pa sad daje svoje najbolje svuda i nude mu ugovore sa sumama koje ne treba da odbije
novi stres
do n.s caskom, a kako do spanije, nemacke, francuske na par dana nedeljno sa ovakvim rezimom zbog korone? kako da sacuvaju njih..
Koliko ja znam,to je rano za postavljanje spomenika.Treba zemlja da se slegne.Kod nas se obicno spomenik postavlja na godisnjicu smrti ili malo ranije.

miris seta
izgubi se, pa se pojavi
Ja sam na pocetku imala prenaglasen osjecaj za slano..kao da mi je sve preslano.I jezik mi je kao sprzen.Ali mislim da imaju veze s tim i one tablete imuno cink koje se zvacu.
Sada je,cini mi se,doslo u normalu.

miris seta
izgubi se, pa se pojavi
Razgovaraj sa nekim radiologom ili ako znas nekoga da je bio na radioterapiji pa uporedi. Nisam sigurna ali mislim da se pre oporavi njuh od cula ukusa. To peckanje prati i suva usta. Dosta tecnosti.

Mojoj majci se posle prelezanog svinjskog gripa culo mirisa vratilo tek za par mjeseci.
A dr joj je rekao ako se ne vrati u roku od sest mjeseci,nece se nikad vratiti.
Srecom,vratilo se.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back