Шта тренутно радиш? 15

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Znam ali sam primetila da sve manje imam snage za to fizikalisanje, pa zato ne volim kad mi ovako izmakne. Baš nemam snage kao nekad ne vezano za ovo trenutno. Vidim koliko mi više treba da odradim nešto u kuću, a pre mi je to bilo čas posla.

ja nikad nisam imala snage za sredjivanje stana, pa se ne zalim. :lol:

Да знаш колико ме нервирају ове беле плочице...
Али, пишманим се чим помислим на буку, прашину, мајсторе.
То издржиш једном и мирна Бачка.
Јесте захтевно, јесте прашњаво, али кад се цеви замене (што је из мог угла најважније), ставе нове плочице, посао си завршила за наредних 20 година. :)

u stvari, posvadjala sam se sa srecicom zbog mog posla i jos nekih stvari. onda je on izasao da seta. problem je sto smo njegov stan izdali, pa nema gde da ode, a ja se nadam da je naso neku ljubavnicu pa da lepo nocas prenoci kod nje, jer meni prija da sedim sama, pevam, pijem vino, a sad sam spremila i prigodnu klopicu gronik slaninu na krompiru (od emoja low carb ishrana u tri lepe) i bas mi je ovako dobro i ne treba mi niko u blizini.

ne verujem...ne mogu sve da pisem, ali kao da me ne cuje kad mu govorim, tjah ne slusa sta kazem, jer postoji razlika izmedju cuti i slusati.

odo da slusam rastu./...inace zakljucila sma da mi je rasta strasno sexy, iako je mladji od mene. :lol:
Rasta :sad2:

ma daj bre, pa i moj je takav a to ima i velikih prednosti...sta god da uradis vadis se da si mu rekla unapred da ces bas to napraviti :rumenko:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back