црна брада
Elita
- Poruka
- 21.097
Ja mislim da treba da te oslovljava sa anđele.Ne znam, meni nije normalno da me neko prvi put vidi i zove dušo, srećo i tome slično. Možda je do mene, ne kažem.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja mislim da treba da te oslovljava sa anđele.Ne znam, meni nije normalno da me neko prvi put vidi i zove dušo, srećo i tome slično. Možda je do mene, ne kažem.
ja cink nemam u terapiji uopste i nisam ga pilaJa sam na pocetku imala prenaglasen osjecaj za slano..kao da mi je sve preslano.I jezik mi je kao sprzen.Ali mislim da imaju veze s tim i one tablete imuno cink koje se zvacu.
Sada je,cini mi se,doslo u normalu.
Vjerovatno.Ja ovo mislim da je mozda od toga,ali vjerovatnije je da nije.ja cink nemam u terapiji uopste i nisam ga pila
tako da nema sigurno veze sa njima, nego sa virusom
ne verujem, virus te rasturio i potrebno je puno da oporavis organizamVjerovatno.Ja ovo mislim da je mozda od toga,ali vjerovatnije je da nije.
Ja pijem sve zive vitamine...a,b,c,d,e,cink,selen,mg...mozda cu se i predozirati,ko zna.![]()

ono sto sam naucila o virusu je da je poguban jer strasno dehidrira organizam i stvara ugruskeRazgovaraj sa nekim radiologom ili ako znas nekoga da je bio na radioterapiji pa uporedi. Nisam sigurna ali mislim da se pre oporavi njuh od cula ukusa. To peckanje prati i suva usta. Dosta tecnosti.
tvoja mama ni jedan da preskociMojoj majci se posle prelezanog svinjskog gripa culo mirisa vratilo tek za par mjeseci.
A dr joj je rekao ako se ne vrati u roku od sest mjeseci,nece se nikad vratiti.
Srecom,vratilo se.

Ni ja.tvoja mama ni jedan da preskoci![]()

sad imate antitela za tri zivotaNi ja.
Tri gripa smo do sad zajedno prelezale.

Mi pijemo aspirin protekt i to nam nije dr rekao,nego kad smo ga pitali,kaze ne bi bilo lose da pijete.ono sto sam naucila o virusu je da je poguban jer strasno dehidrira organizam i stvara ugruske
ako se to iskontrolise, sa ostalim posledicama moze covek da se izbori
Ja sve mislim suprotno...da se jos neki pojavi,ne bi nas zaobisao.sad imate antitela za tri zivota![]()

isto je i ovde u kovid ambulantamaMi pijemo aspirin protekt i to nam nije dr rekao,nego kad smo ga pitali,kaze ne bi bilo lose da pijete.
Inace,nas porodicni dr ne uzima nista za ozbiljno,sve ga moras pitati treba li ovo,ili ono.
Tek posle deset dana temperature mi dao da snimim pluca,a do tad samo pijte vise vode i vitamine.
Isto sad na kontrolu kad smo isle,samo osnovnu krvnu sliku dao na uput,sve ostalo placas ako hoces.
Pitam ga treba li taj d dimer,kaze ne treba.A meni povisen,kad sam privatno izvadila nalaz.
Pitam ga treba li opet kontrola pluca,kaze ne treba.A ja stalno kasljem i nesto me steze u plucima.
Jedino sto nam je objema dao da pijemo pronison i bilo nam je odmah bolje od toga.
I tako,valja biti sam svoj majstor.
Jeste...smanjuje se postepeno doza.isto je i ovde u kovid ambulantama
za taj pronison se nadam da vam je dao piramidalnu semu po kojoj ga uzimate
molim te da zadrzimo tog pametnog forumskog vd zetaon mrzi rastu.![]()
a jel voli kućne aparate to nisi utvrdilamolim te da zadrzimo tog pametnog forumskog vd zeta
ma vazno da ne voli rastua jel voli kućne aparate to nisi utvrdila
Kako padeТако сам се просула по тротоару кад сам се вечерас враћала кући... Страшно. Нека неравнина а ја гледала ко зна где. Неки људи ми помогли да устанем, хвала им.

Kako pade![]()
Uh što je to opasno, u ovim našim godinama treba dobro paziti gde se gazi, kosti postaju krteЛепо, нога ми се изврнула и треснем као будала.

Uh što je to opasno, u ovim našim godinama treba dobro paziti gde se gazi, kosti postaju krte![]()
sreca, stavi oblog na nogu dok sedis i kuckas da te sutra ne bi više bolelo ili namazi nogu hepatrombin gelНије ми ништа на сву срећу, само ме боли помало.
ma vazno da ne voli rastu
mozda i ovu nasu prevede zlozi prevede na mracnu stranu
gdje nema sljokica