Шта тренутно радиш? 15

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Razgovaraj sa nekim radiologom ili ako znas nekoga da je bio na radioterapiji pa uporedi. Nisam sigurna ali mislim da se pre oporavi njuh od cula ukusa. To peckanje prati i suva usta. Dosta tecnosti.
ono sto sam naucila o virusu je da je poguban jer strasno dehidrira organizam i stvara ugruske
ako se to iskontrolise, sa ostalim posledicama moze covek da se izbori

ono sto sam naucila o virusu je da je poguban jer strasno dehidrira organizam i stvara ugruske
ako se to iskontrolise, sa ostalim posledicama moze covek da se izbori
Mi pijemo aspirin protekt i to nam nije dr rekao,nego kad smo ga pitali,kaze ne bi bilo lose da pijete.
Inace,nas porodicni dr ne uzima nista za ozbiljno,sve ga moras pitati treba li ovo,ili ono.
Tek posle deset dana temperature mi dao da snimim pluca,a do tad samo pijte vise vode i vitamine.
Isto sad na kontrolu kad smo isle,samo osnovnu krvnu sliku dao na uput,sve ostalo placas ako hoces.
Pitam ga treba li taj d dimer,kaze ne treba.A meni povisen,kad sam privatno izvadila nalaz.
Pitam ga treba li opet kontrola pluca,kaze ne treba.A ja stalno kasljem i nesto me steze u plucima.
Jedino sto nam je objema dao da pijemo pronison i bilo nam je odmah bolje od toga.
I tako,valja biti sam svoj majstor.

Значи, од овог тренутка, свако гледа своје дупе.
Нема више одштампај ми за овога, шапутала сам другарици и добила 4, иначе има кеца или двојку, дала сам им домаћи из, урадила сам им презентацију из...
Мрш, бре, стоко себична и беспетљашка, а иза леђа сви гунђате...
Неће више ни Мина да вуче цело одељење на леђима, а ви сви фини, да се не замерите наставницима.

Mi pijemo aspirin protekt i to nam nije dr rekao,nego kad smo ga pitali,kaze ne bi bilo lose da pijete.
Inace,nas porodicni dr ne uzima nista za ozbiljno,sve ga moras pitati treba li ovo,ili ono.
Tek posle deset dana temperature mi dao da snimim pluca,a do tad samo pijte vise vode i vitamine.
Isto sad na kontrolu kad smo isle,samo osnovnu krvnu sliku dao na uput,sve ostalo placas ako hoces.
Pitam ga treba li taj d dimer,kaze ne treba.A meni povisen,kad sam privatno izvadila nalaz.
Pitam ga treba li opet kontrola pluca,kaze ne treba.A ja stalno kasljem i nesto me steze u plucima.
Jedino sto nam je objema dao da pijemo pronison i bilo nam je odmah bolje od toga.
I tako,valja biti sam svoj majstor.
isto je i ovde u kovid ambulantama
za taj pronison se nadam da vam je dao piramidalnu semu po kojoj ga uzimate

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back