Шта тренутно радиш? 15

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Можеш да престанеш да јој продајеш.
Mogu, ali to mi je nekako detinjasto. Da izbijem sebi pare iz džepa jer sam povređena.
Она није легални трговац већ обична јајара.
Ovo nije u redu. Ja znam samo da je rekla da je ona napravila te medenjake koje je poručila. Ne znam da li ih preprodaje, pa ne bih ulazila u to dalje.

Ona da je neka žena, tražila bi od Redaljke da je nauči da pravi medenjake. Uz nadoknadu ili kako ide već šegrtovanje.
I to bi bilo ok. Ja sam svakom ko je pitao uvek dala detaljan recept i svaku vrstu pomoći. Sve za dž. Ono što meni niko ne može da uzme, je moje znanje, veština i mašta. Ali uz rad i vežbu, mislim da svako može da nauči to što ja znam.

red je njih napravila, u njihovu cenu je ukalkulisala materijal, rad i zaradu kojom je zadovoljna

ako neko od nje preuzme da to preprodaje naravno da ce to da radi za sopstvenu zaradu...generalno sta red briga da li neko dodatno zaradjuje na njenim medenjacima ako je ona za njih dobila koliko je trazila...to joj samo moze jos vise povecati obim posla a samim tim i zaradu ..

slazem se da nije u redu da to radi tajno i da bi bilo bolje da joj je rekla da to radi

a i na kraju..mi vec kreiramo pricu i bajku.. a mozda je zena samo zelela da se pohvali kako je ona napravila ukusne medenjake a ne bavi se nikakvom prodajom dalje..pa sto da ne..
A ovim je nekako cela priča zaokružena. I sve je sasvim lepo rečeno.

Тиме оправдаваш плагијаторе свих врста.
Nije to opravdanje njenog ponašanja, kad se već Red našla u takvoj situaciji bolje je da gleda pozitivnu stranu. Od ljutnje nema ništa. Nije žena reklamirala na netu tuđe medenjake kao svoje, pa da imaš neke osnove da je ganjaš. Rekla, kazala...šta možeš sa tim?

Nije to opravdanje njenog ponašanja, kad se već Red našla u takvoj situaciji bolje je da gleda pozitivnu stranu. Od ljutnje nema ništa. Nije žena reklamirala na netu tuđe medenjake kao svoje, pa da imaš neke osnove da je ganjaš. Rekla, kazala...šta možeš sa tim?
ovo kao da sam ja napisao :D

nisam primecivao ranije da ovako pametno pises :kez: .. moracu cesce da te citam

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back