Шта тренутно радиш? 15

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Смејем се око главе. Другарици се десило нешто дивно, а изненада како се само најлепше ствари и дешавају. Ако је неко заслужио све нај, нај... она је :heart:
Hvala Bogu da ima neko kome se desava nesto divno.
Ja samo lose stvari cujem.

Mozda to ona preprodaje tvoje
ne vidim ni tu problem
ona je posrednik..nasla joj je nove kupce i ok je da zaradi..
mozda kaze da ona pravi da ovi ne bi otisli pravo kod red i ona time gubi svoj procenat
ali bi onda bilo postenije da kaze red da ima neke kupce i da ih ona prodaje po nesto vecoj ceni
tako bi postenim nastupom mogla da izvuce i popust kod red,..ono u fazonu..ja planiram da se bavim preprodajom..malo mi smanji cenu da bih ja imala prostora da se ugradim, dobro tebi, dobro meni

ne vidim ni tu problem
ona je posrednik..nasla joj je nove kupce i ok je da zaradi..
mozda kaze da ona pravi da ovi ne bi otisli pravo kod red i ona time gubi svoj procenat
ali bi onda bilo postenije da kaze red da ima neke kupce i da ih ona prodaje po nesto vecoj ceni
tako bi postenim nastupom mogla da izvuce i popust kod red,..ono u fazonu..ja planiram da se bavim preprodajom..malo mi smanji cenu da bih ja imala prostora da se ugradim, dobro tebi, dobro meni

Не, то једноставно није у реду и нема оправдања. На шта то личи да она диже цену себи (и роби) на туђ рачун...

Она није легални трговац већ обична јајара.
ne znas osobu da bi o njoj pricala tako.
mozda zena jedva sastavlja kraj sa krajem..mozda se samohrani roditelj..ko zna sta moze da bude i zasto ne bi tako zaradila..

red je njih napravila, u njihovu cenu je ukalkulisala materijal, rad i zaradu kojom je zadovoljna

ako neko od nje preuzme da to preprodaje naravno da ce to da radi za sopstvenu zaradu...generalno sta red briga da li neko dodatno zaradjuje na njenim medenjacima ako je ona za njih dobila koliko je trazila...to joj samo moze jos vise povecati obim posla a samim tim i zaradu ..

slazem se da nije u redu da to radi tajno i da bi bilo bolje da joj je rekla da to radi

a i na kraju..mi vec kreiramo pricu i bajku.. a mozda je zena samo zelela da se pohvali kako je ona napravila ukusne medenjake a ne bavi se nikakvom prodajom dalje..pa sto da ne..a ti odmah kako je ona jajara..stvarno imas problem u komunikaciji sa ljudima.

jako lako i olako vredjas druge...a na sebe ne das ni milimetar..cim dobijes kritiku skaces i arlauces.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back