- Poruka
- 17.475
Pocni da bijes tog svog muza. Oklagiju pa po guzici cim udje u kucu.Cekam jos mamu da ruca... danas rucak u tri ture...
Sad bih zaspala koliko sam besna.
Kao ris!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pocni da bijes tog svog muza. Oklagiju pa po guzici cim udje u kucu.Cekam jos mamu da ruca... danas rucak u tri ture...
Sad bih zaspala koliko sam besna.
Kao ris!
Opet boli glava. Nije počela odmah jutros ali jeste oko podne. Tek malopre sam uspela da odlepim glavu od jastuka, stavila malo ručka, a kakav će biti videćemo.@Affro* kako si danas?
Kad ces uspjeti oci da pregledas?Opet boli glava. Nije počela odmah jutros ali jeste oko podne. Tek malopre sam uspela da odlepim glavu od jastuka, stavila malo ručka, a kakav će biti videćemo.
Zvaću još malo DZ da vidim kad mi radi doktor, jer on mora da mi zakaže kod očnog.Kad ces uspjeti oci da pregledas?
Nisam tako vaspitana al je zasluzio...Pocni da bijes tog svog muza. Oklagiju pa po guzici cim udje u kucu.
Hvala Bogu da ima neko kome se desava nesto divno.Смејем се око главе. Другарици се десило нешто дивно, а изненада како се само најлепше ствари и дешавају. Ако је неко заслужио све нај, нај... она је![]()
Salim seNisam tako vaspitana al je zasluzio...![]()
ja sam je izignorisalaJe l to sad lepo?(((
ne vidim ni tu problemMozda to ona preprodaje tvoje
ne vidim ni tu problem
ona je posrednik..nasla joj je nove kupce i ok je da zaradi..
mozda kaze da ona pravi da ovi ne bi otisli pravo kod red i ona time gubi svoj procenat
ali bi onda bilo postenije da kaze red da ima neke kupce i da ih ona prodaje po nesto vecoj ceni
tako bi postenim nastupom mogla da izvuce i popust kod red,..ono u fazonu..ja planiram da se bavim preprodajom..malo mi smanji cenu da bih ja imala prostora da se ugradim, dobro tebi, dobro meni
to radi svaki preprodavac
Kod mene duva pa ništa danas od izlaska, valjda sutra bude bez vetra.@тема
Вратила се из скитње по крају, измазила мачке и дивила се љубичицама.
ne znas osobu da bi o njoj pricala tako.Она није легални трговац већ обична јајара.
eto, beati pauperes spirituТеби дефинитивно фали даска у глави.
Quod licet Iovis, non licet bovis.![]()