- Poruka
- 131.400
Као што ти нас нервираш ми не можемо никога изнервирати![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Као што ти нас нервираш ми не можемо никога изнервирати![]()
a sta znaci "najahati konja"?
a to ko ono u kaubojcima..neki divlji konj i smeker kauboj mu stavi kanap oko vrata i ono 5 minuta skakce konj dok ga ovaj ne smiri? ;D
Мама водила деду код лекара и чекају сатима, таман дошли на ред доктор отишао. Пита мама сестру како је отишао када му је још смена, они чекају... Каже сестра- не знам, ухватите га.a to ko ono u kaubojcima..neki divlji konj i smeker kauboj mu stavi kanap oko vrata i ono 5 minuta skace konj dok ga ovaj ne smiri?![]()
Pa ne mogu, ne ide.Сада направи неке ружне, нек се хвали!![]()
Sve to stoji, ali stvarno nisam tako nešto očekivala. Ja budala uvek pođem od toga da ja ne bih nikad tako nešto nekom uradila. Mislim, kako me posle pogleda u oči? Ja ne bih mogla....a sta te briga
ako bude bilo porudzbina morace da porucuje od tebe jer ona ne ume tako da napravi..u neku ruku ti moze i povecati obim posla jer ces dopreti do ljudi do kojih i ne bi..
gledaj na to pozitivno..sta te briga sto se hvali da su njeni ako na kraju ti izvuces profit
Мама водила деду код лекара и чекају сатима, таман дошли на ред доктор отишао. Пита мама сестру како је отишао када му је још смена, они чекају... Каже сестра- не знам, ухватите га.
Каже мама- добро, следећи пут ћу понети ласо![]()
nikako, ionako radis sa ludacima sve vremeRazmišljamo se izmedju prosvete i policije
A ni tvoj predlog nije loš![]()
Ма не знам Табе, деда није жив годинама, то је било пре неколико година. Сећам се само препричане сцене не и детаља.a cekaj..kako je mogao da ode?
zar ne prijavljujete preglede?
ono, dobijete termin kad da odete na pregled
on je izabran lekar, sem u hitnim slucajevima drugi i ne sme da te pregleda (ne bi trebao)
slazem se..zato njoj digni malo cenu i mirna backaSve to stoji, ali stvarno nisam tako nešto očekivala. Ja budala uvek pođem od toga da ja ne bih nikad tako nešto nekom uradila. Mislim, kako me posle pogleda u oči? Ja ne bih mogla....
Ne mogu ni to ovaj put. Već sam dogovorila cenu na početku, nikad još nisam menjala, čak ni jednom kad sam provalila da sam se zeznula, ali mi bilo bezveze da na kraju menjam. Mislim, nema veze, samo me nervira takvo ponašanje.slazem se..zato njoj digni malo cenu i mirna backa![]()
Mozda to ona preprodaje tvojeIskreno, ni ja.
I evo, sad joj spremam za petak porudžbinu i mislila sam da joj dam popust, ali sad neću.
Možda. Tu tek ne mogu ništa...Mozda to ona preprodaje tvoje
I poskupi medenjake i našaraj u uglu svoje inicijale. Možeš lepo da ugraviraš...Ne mogu ni to ovaj put. Već sam dogovorila cenu na početku, nikad još nisam menjala, čak ni jednom kad sam provalila da sam se zeznula, ali mi bilo bezveze da na kraju menjam. Mislim, nema veze, samo me nervira takvo ponašanje.
Možda. Tu tek ne mogu ništa...
Ma policije ti bolje, udri milicijoooooRazmišljamo se izmedju prosvete i policije
A ni tvoj predlog nije loš![]()