- Poruka
- 73.839
Pa nije. I ne znamo da li postoji preprodaja. Ali ti si bez obzira na to, rekla da je jajara.Ух, какво шлихтање. Идеја о препродаји и није била моја, уосталом.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa nije. I ne znamo da li postoji preprodaja. Ali ti si bez obzira na to, rekla da je jajara.Ух, какво шлихтање. Идеја о препродаји и није била моја, уосталом.
Ako celog dana nista nisi rekla, pa prvi post bas pametan, zamisli posle nedelju dana.Da ućutim? Može i to, čeka me kuhinja!![]()
U pravu si. Kad sam malo slegla, nekako sam isto stigla dotle.@Little Redhead
Zanemari kakva je ta osoba, ona je tebi time priznala rad, želela bi da i ona ume da napravi takve. Prihvati to kao kompliment. Malo neobičan, ali je ipak to.
Setio si se?! Iznenadio si me.necemo..mi smo samo imali kurslus na fotografiji i iskreno zaboravio sam i zasto jer ne pamtim ruzne stvari..
super smo![]()
Teška srca moram priznati, u ovoj situaciji razmišljam kao tab.
Pa nije. I ne znamo da li postoji preprodaja. Ali ti si bez obzira na to, rekla da je jajara.
i ja tvrdim da ti je zet nahebao![]()
Ovo sve kazu.Cak i kad kupe u prodavnici.Teška srca moram priznati, u ovoj situaciji razmišljam kao tab.
Moje torte imaju određenu cenu. Ja sam izračunala da zarađujem prodajući ih po toj ceni. Ako neko kupi od mene, proda dalje, i uspe da zaradi, sposobnost je njegova. Čak bih i navijala da što više proda, više bih i ja imala posla.
Nisam nikada čula, a možda neke žene kada iznesu tortu pred goste kažu da su same pravile, a nisu, nego naručile kod mene. Ni to me ne zanima. Jel su platile? Jesu. Šta će da pričaju, ne interesuje me. Jedino što ne bih volela da čujem da pričaju kako su mi torte neukusne, nikakve, lošeg kvaliteta... To bi me pogodilo.
Više puta su na FB nepoznate žene stavljale slike mojih torti u svoje albume, kao da su ih one pravile. Nikada nisam raspravljala, jer ako umeju da naprave isto, odlično. A ako ne, onda su samo ti koji će naručiti na gubitku.
Ovo sve kazu.Cak i kad kupe u prodavnici.![]()
Мене би било срамота да кажем да сам те из продавнице ја правила. А оне што ваљају ће свако препознати.Ovo sve kazu.Cak i kad kupe u prodavnici.![]()
Па то. И тако и кажем, нисам стиглаPa i kad umem, jednostavno me mrzi ili nemam vremena pa kupim. Nisam u fazonu ŽMK
kono gde je za nas iz kraja kovid ambulanta, da znam zlu ne trebalo pu pu pucerka je oca odvela u kovid ambulantu, uradili su bris, pozitivan je
ali su mu ukinuli antibiotike i rekli da ih ne uzima, samo vitamine
i dalje ima temperaturu, onu koja lomi 37,5
mene trese groznica, nocas sam slabo spavala, nadam se da je zbog neispavanosti ali verujem da je i mene zakacio virus
cerkin decko je trebao veceras da dodje na dan, pa da ide u karantin za pripremu reprezentacije
rekla sam joj da nije pametno jer moze da mu poremeti sve planove..ni ona ni ja nismo nosile masku kad smo bile kod ex-a ovih dana
valjda u pozeskoj dole, ne znamkono gde je za nas iz kraja kovid ambulanta, da znam zlu ne trebalo pu pu pu
Ma nije istina. Šta misliš, kako ja dolazim do novih mušterija? Na dečijim rođendanima mame između sebe komentarišu, na slavama isto.Ovo sve kazu.Cak i kad kupe u prodavnici.![]()
To posle mozda kazu u cetiri oka probranim osobama. Ili kad ih provale.Ma nije istina. Šta misliš, kako ja dolazim do novih mušterija? Na dečijim rođendanima mame između sebe komentarišu, na slavama isto.
To je najsporiji, ali najbolji vid reklame. Po preporuci.
Mora onda prijaviti zavodu za patente i licence.pa jeste, slicno je to... autorsko pravo.. ovo, ono.. a ima i tu neka zaebancija, esi prodo samo plocu ili i autorska prava.. esi li ti red prodala medenjake ili i autorska prava na te medenjake