bundeva
Buduća legenda
- Poruka
- 29.059
a i meni jednom bilo krivo za fotke.. nije bas jako, al ebi ga, bio sam razocaran... sa nekog uspona na nasu divlju planinu u mojoj vukojebini... mlogo lepe fotke sam napravio... i drug me molio da i njemu posaljem cd sa fotkama, a on se nije ni peo, nego onako kao, da ih nekad gleda da ga zelja mine za nasim gudurama... i jedno leto mi kaze: ja objavio par fotki na mom profilu, valjda se ne ljutis... ma neee, rekoh.. i nisam o tome vise ni razmisljao... a ebi ga, onda nisam ni bio na fejsu.. posle par godina se prijavim i vidim on okacio gomilu slika... okacio i jednu gde sam uhvatio divokozu, a ona se bas, bas retko da videti... i oni mu hvale fotke, a narocito divokozu.. pitaju kako je uspeo da je uhvati... on im objasnjava... ebga, onda mi je bas bilo krivo
posle me molio da ga vodim na tu planinu... valjda ga malo mucila i savest.. kao, hajde bar da se popnem da mogu da kazem da sam bio
posle me molio da ga vodim na tu planinu... valjda ga malo mucila i savest.. kao, hajde bar da se popnem da mogu da kazem da sam bio