Шта тренутно радиш? 15

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa ti živi, ko ti brani?
Brani mi vucko.
Ne mogu nedeljom u 15h u restoran na rucak.
Ne mogu u kafic, da popijem kafu.
Ne mogu sa prijateljicom uvece u grad na casu vina.
Ne mogu u trzni centar da potrosim pare koje nisam zaradila jer ne radim 4 meseca, ali sta to koga briga, pogotovo ove na drzavnoj sisi, njima jednako kaplje.
Itd...

Ti sedi kuci i spasavaj svet, pusti nas da zivimo.
Jel te neko puskom tera u restoran i kafic i tc?

Aman, redovna se sezona obilčnog gripa....kao i svake godine u ovo doba. Čemu tolika larma.
Larmadzije :heart:
Odavno ne cuh nekoga da koristi tu rec.
Moja tetka je uvek koristila.

Zasto?! :eek:
Meni ovo za sada deluje kao dobra ideja.
Test mozda nije bas 100% tacan, ali oko ove pandemije i onako nista zivo nije 100%.
Ako je to bris iz nosa, naveli su da covjek nije u stanju sebi da uzme bris i da zato ne moze biti za civilnu upotrebu.
Pokupovale su kod nas mislim privatne laboratorije ali je zbog neceg povucen i za njih

Ma, neće 10 dana zatvaranja ništa promijeniti. Mi smo ovdje zatvoreni mjesecima, pa ne pomaže, jedino što smo sve luđi više živeći kao u zatvoru. Ovdje su pabovi koji služe samo piće i noćni klubovi zatvoreni u martu prošle godine i nisu se ni otvarali.
I mi smo bas dugo zatvoreni i vec mesecima radimo od kuce. Bilo je poboljsanja, ali mislim da su tamo negde oko Bozica ljudi jednostavno pukli i vise ne haju za mere. Vidjaju se tajno, prave zurke, ne drze ostojanje , ne dizinfikuju ruke na ulasku u prodavnice i sad nam opet skace broj obolelih. Jos smo se kao nesto malo otvorili. Moze se kod frizera ali sa negativnim testom ne starijim od 48 sati.

Kako ce biti dalje stvarno ne znam.
I sto vreme bude lepse to ce ljudi sve manje paziti. Pogotovo sto se ovi koji su vec imali koronu opustenije ponasaju, pa ovi koji je jos nisu imali hoce kao i oni.

Ako je to bris iz nosa, naveli su da covjek nije u stanju sebi da uzme bris i da zato ne moze biti za civilnu upotrebu.
Pokupovale su kod nas mislim privatne laboratorije ali je zbog neceg povucen i za njih
Nije taj sa brisom.
Evo, sad mi treba nasa rec za „Gurgeltest“. 🙃
Pokusacu objasniti. Uzmes tu tecnost, promuljas po ustima i grlu, to ispljunes u posudu, pa testiras taj...ispljuvak. 🙃

Brani mi vucko.
Ne mogu nedeljom u 15h u restoran na rucak.
Ne mogu u kafic, da popijem kafu.
Ne mogu sa prijateljicom uvece u grad na casu vina.
Ne mogu u trzni centar da potrosim pare koje nisam zaradila jer ne radim 4 meseca, ali sta to koga briga, pogotovo ove na drzavnoj sisi, njima jednako kaplje.
Itd...
Sve ovo što si nabrojala možeš da radiš i sad osim posla, a to ne može nigde u Evropi pa ni kod nas. I sestro, brate kuvaj ručak nedeljom kao prava Sosa, nemoj da nas brukaš bre, idi u restoran petkom :D

Pa i ne može, nije realno da sam sebi toliko duboko gurneš onaj štapić ni u nos ni u grlo. Meni su sad pre bolnice to radili u Batutu, užas jedva pretekoh da se ne ispovraćam, još se ona sestra čudi šta mi je.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back