Tonci Provala
Buduća legenda
- Poruka
- 28.769
pa znam, al objasni ti to ovim nasim mentolimaZasto?!
Meni ovo za sada deluje kao dobra ideja.
Test mozda nije bas 100% tacan, ali oko ove pandemije i onako nista zivo nije 100%.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa znam, al objasni ti to ovim nasim mentolimaZasto?!
Test mozda nije bas 100% tacan, ali oko ove pandemije i onako nista zivo nije 100%.
Brani mi vucko.Pa ti živi, ko ti brani?
LarmadzijeAman, redovna se sezona obilčnog gripa....kao i svake godine u ovo doba. Čemu tolika larma.
pa vakcinisanjeEvo ne znam nisam pametna. Nešto se mora preduzeti, a šta?
Ako je to bris iz nosa, naveli su da covjek nije u stanju sebi da uzme bris i da zato ne moze biti za civilnu upotrebu.Zasto?!
I ja tako radim i nisam još skrenula s pameću. Neće ni drugi, sve će jednom proći.vidi, moji svekar i svekrva drze distancu cak i od nas
izlaze sami da prosetaju
ne mijesaju se s ljudima osim kad bas moraju
ja ne idem gdje bas ne moram
i to je sve sto mozes
I mi smo bas dugo zatvoreni i vec mesecima radimo od kuce. Bilo je poboljsanja, ali mislim da su tamo negde oko Bozica ljudi jednostavno pukli i vise ne haju za mere. Vidjaju se tajno, prave zurke, ne drze ostojanje , ne dizinfikuju ruke na ulasku u prodavnice i sad nam opet skace broj obolelih. Jos smo se kao nesto malo otvorili. Moze se kod frizera ali sa negativnim testom ne starijim od 48 sati.Ma, neće 10 dana zatvaranja ništa promijeniti. Mi smo ovdje zatvoreni mjesecima, pa ne pomaže, jedino što smo sve luđi više živeći kao u zatvoru. Ovdje su pabovi koji služe samo piće i noćni klubovi zatvoreni u martu prošle godine i nisu se ni otvarali.
To znam ne živim ja na marsu mada nešto ne verujem i te neproverene vakcine, svakako se ne mogu vakcinisati.pa vakcinisanje
to ne moze odjednom
al radi se
Sto ne mozes Afro?To znam ne živim ja na marsu mada nešto ne verujem i te neproverene vakcine, svakako se ne mogu vakcinisati.
Znas nesto sto mi ne znamo?Blizu je kraj, treba se jos malo strpeti
Cuva zivce.Razmisljam sta je sa smokvom, nema je od 17.2 i da li je dobro
da li neko zna
Vi?Znas nesto sto mi ne znamo?![]()
Da pocela sam da persiram sebi!
Zbog terapije, sad nikako, a kad isprimam što moram videćemo. Mada kad sam ore godinu dve pitala dr za vakcinu protiv gripa, rekao mi je da ne dovodim svoj život u pitanje. Ne znam šta će mi sad reći.Sto ne mozes Afro?
Red bi bio da joj damo godinu dana.Још пет дана и равно година короне у Србији. Мада кажу да је ту била и пре марта.
Čega? Korone?Blizu je kraj, treba se jos malo strpeti
Nije taj sa brisom.Ako je to bris iz nosa, naveli su da covjek nije u stanju sebi da uzme bris i da zato ne moze biti za civilnu upotrebu.
Pokupovale su kod nas mislim privatne laboratorije ali je zbog neceg povucen i za njih
Sve ovo što si nabrojala možeš da radiš i sad osim posla, a to ne može nigde u Evropi pa ni kod nas. I sestro, brate kuvaj ručak nedeljom kao prava Sosa, nemoj da nas brukaš bre, idi u restoran petkomBrani mi vucko.
Ne mogu nedeljom u 15h u restoran na rucak.
Ne mogu u kafic, da popijem kafu.
Ne mogu sa prijateljicom uvece u grad na casu vina.
Ne mogu u trzni centar da potrosim pare koje nisam zaradila jer ne radim 4 meseca, ali sta to koga briga, pogotovo ove na drzavnoj sisi, njima jednako kaplje.
Itd...
“Sem posla” ta tricava sitnica...Sve ovo što si nabrojala možeš da radiš i sad osim posla, a to ne može nigde u Evropi pa ni kod nas. I sestro, brate kuvaj ručak nedeljom kao prava Sosa, nemoj da nas brukaš bre, idi u restoran petkom![]()
Pa i ne može, nije realno da sam sebi toliko duboko gurneš onaj štapić ni u nos ni u grlo. Meni su sad pre bolnice to radili u Batutu, užas jedva pretekoh da se ne ispovraćam, još se ona sestra čudi šta mi je.Ako je to bris iz nosa, naveli su da covjek nije u stanju sebi da uzme bris i da zato ne moze biti za civilnu upotrebu.
Pokupovale su kod nas mislim privatne laboratorije ali je zbog neceg povucen i za njih