Шта тренутно радиш? 15

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Brani mi vucko.
Ne mogu nedeljom u 15h u restoran na rucak.
Ne mogu u kafic, da popijem kafu.
Ne mogu sa prijateljicom uvece u grad na casu vina.
Ne mogu u trzni centar da potrosim pare koje nisam zaradila jer ne radim 4 meseca, ali sta to koga briga, pogotovo ove na drzavnoj sisi, njima jednako kaplje.
Itd...

Ti sedi kuci i spasavaj svet, pusti nas da zivimo.
Jel te neko puskom tera u restoran i kafic i tc?

Larmadzije :heart:
Odavno ne cuh nekoga da koristi tu rec.
Moja tetka je uvek koristila.
Cuj na drzavnoj sisi kaplje.
Nije sa sedim kuci i primam platu na lepe oci i dupetom ne mrdam...

Drugo, ja i da nije korona nemam finansijsku mogucnost da idemo po restoranima redovno pa da mi fali.
Msm to su tako mizerne stvari.
Prilagodis se

Cuj na drzavnoj sisi kaplje.
Nije sa sedim kuci i primam platu na lepe oci i dupetom ne mrdam...

Drugo, ja i da nije korona nemam finansijsku mogucnost da idemo po restoranima redovno pa da mi fali.
Msm to su tako mizerne stvari.
Prilagodis se
Ti da.
A vecina drzavnog aparata sedi kuci i prima platu. Radi isto sto i na poslu , nista.
Ne idem ni ja redovno, ali hocu mogucnost da idem kad ja hocu a ne kad mi vucko kaze. To se naziva SLOBODA.

Mislim prilagodis se.

Nije taj sa brisom.
Evo, sad mi treba nasa rec za „Gurgeltest“. 🙃
Pokusacu objasniti. Uzmes tu tecnost, promuljas po ustima i grlu, to ispljunes u posudu, pa testiras taj...ispljuvak. 🙃
Kod nas je najavljen bio kucni test, pa su pokupovale laboratorije sve zalihe i naknadno se ispostavilo sa nije dobijena dozvola valjda ni za jedan kucni, posto na trzistu ne postoji test koji moze da se izvede bez strucne pomoci.
Ovo pljuckanje ne djeluje da moze mnogo sta da se omane, mozda sam zato povezala da je i taj sa prisom

Sto se posla tice da slikovito objasnim.
Da je sve normalno, ja bih radila dnevnu smenu jedan dan od 7 do 19, sutra noc od 19 do 7 ujutru i bila slobodna 3 dana(prvi dan mi je taj iz nocne)...
E sad npr radila sam npr cetvrtak ceo dan, u petak sam otisla u nocnu, subotu dosla kuci, u nedelju ooet radila nocnu, danas odmarala posle nocne kobajagi i sutra ooet radim ceo dan, u sredu noc.... I tako mesecima...
Izem ti tu drzavnu sisu...

Da je sve normalno, ja bih radila dnevnu smenu jedan dan od 7 do 19, sutra noc od 19 do 7 ujutru i bila slobodna 3 dana(prvi dan mi je taj iz nocne)...
E sad npr radila sam npr cetvrtak ceo dan, u petak sam otisla u nocnu, subotu dosla kuci, u nedelju ooet radila nocnu, danas odmarala posle nocne kobajagi i sutra ooet radim ceo dan, u sredu noc.... I tako mesecima...

Сад замисли Чичка у тој ситуацији, плакала би нам овде свако вече.

ja volim sise al ovo je stvarno kur.. od sise

Ako je to bris iz nosa, naveli su da covjek nije u stanju sebi da uzme bris i da zato ne moze biti za civilnu upotrebu.
Pokupovale su kod nas mislim privatne laboratorije ali je zbog neceg povucen i za njih
prije ce biti da je to neko uvezao one sjebane testove sto su valjali i amerima i englezima
pa se caskom ispeglalo

Pa promeni posao.
Nemoj da si besna i razmazena.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back