limunada
Buduća legenda
- Poruka
- 39.063
Uvijek altuelna ona...ko od svega ovog ne poludi,taj nije normalan.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moguće,. Znam su sa moje opštine dolaziili uvek kad su bili potrebni. Oni imaju svoja vozila.hitne sluzbe iz dz to ne rade.
moze da dodje "pomoc u stanu" da te pregleda lekar i da uputstvo sta dalje ali oni ne voze dalje..to radi ili hitna pomoc ili sanitet.
Ne znam do kad je radno vrijeme,da li je sta skraceno ili nije.A zasto ne bi bili?
Jos malo ce da mere duzinukakve mere.. sacu da vidim
Наводно за 2 дана ћемо знатиKakav policijski čas pominju? Trebalo bi u četvrtak da idem na Zlatibor i u nedelju uveče da se vratim.
Kada će se znati kakve su mere donete?
Ebem ti baksuza.
Kad im se digne zd.Kakav policijski čas pominju? Trebalo bi u četvrtak da idem na Zlatibor i u nedelju uveče da se vratim.
Ebem ti baksuza.
Pa da ti Vesic kaze da si starletaKakav policijski čas pominju? Trebalo bi u četvrtak da idem na Zlatibor i u nedelju uveče da se vratim.
Ebem ti baksuza.
Мислиш да неће покушати тако да уцене људе?Ljudska glupost je nemerljiva
Evo jedan teletabis kaze “U kafice primati samo vakcinisane”![]()
bem te zivot sta sve udise i trosi nam kiseonik
Mozda i dve slike sa majcinog i ocevog vencanja za kafu?Мислиш да неће покушати тако да уцене људе?
Mozda ne bas kaficima ali sam skoro pa sigurna da se u EU nece moci uci bez vakcine. Stalno se o tom pricaМислиш да неће покушати тако да уцене људе?
Ако дозволимо биће тако. Тј. ако свако мало по мало буде пристајао на сваку нову меру. До нас је.Mozda ne bas kaficima ali sam skoro pa sigurna da se u EU nece moci uci bez vakcine. Stalno se o tom prica
Ja samo po kovidimaКо зна где се ти смуцаш!?![]()
Ocigledno da nista ne daje rezultate. Razboljevaju se i gdje imaju mjere i gdje nemaju. Ovoj situaciji niko nije dorastao.Ne bih nikog da uvredim ovde, ali mi nije jasno šta bi protivnici bilo kakvih mera preduzeli.
Msm nećemo zatvaranje, maske, online, vakcine. Hoćemo svadbe, kafane, koncerte, utakmice.
Neka starci, hroničari, slabi i nemoćni pocrkaju, ionako su teret. Šta biste vi predložili da ste u vlasti, zanima me baš?
Da ljudi zive?! Puf magijaNe bih nikog da uvredim ovde, ali mi nije jasno šta bi protivnici bilo kakvih mera preduzeli.
Msm nećemo zatvaranje, maske, online, vakcine. Hoćemo svadbe, kafane, koncerte, utakmice.
Neka starci, hroničari, slabi i nemoćni pocrkaju, ionako su teret. Šta biste vi predložili da ste u vlasti, zanima me baš?