Koja smo mi banana od drzave
Kad pomenuste krizni stab i doktore, da vam ispricam desavanje ovih dana
Vrati se covek iz usa sa dijagnozm i terapijom odande, leka u srbiji tog nema, aj sto nema leka, nema te dijagnoze

smejem se od muke
Kaze njemu dr hbg ne mozemo nista kad istrosis lek to je to
Ja kazem sta bre ne moze i nema, pa pricas sa osobom koja je svercovala lekove iz turske madjarske nosila u usa pravila lazne izvestaje...ma za zdravlje nema granice koju necu pomeriti
Nema da nema, ne moze da ne moze
U krajnjem slucaju idemo u istanbul u sverc, al aj prvo probamo balkan
On nadje na netu u zagrebu nesto da ima klinika za to... kao krajnu meru....al to je eu, ne moze tek tako se nabavi, treba nam drzava koja nije u eu a snabdevena je - turska brate
Krenem ja da kopam doktore po beogradu bosni makedoniji... koji znaju sa tom dijagnozom da rade...treba nam lekar koji je radio vani i ima to iskustvo
Nadjem preko ljudi doktora, mic po moc preporuke jedan na drugoga upucuju pa domino efektom stignem i do ovog.....zovem coveka, oci mi nije video, znaci ne znamo se uopste.....objasnim situaciju i da li moze nekako da pomogne sta god da se uradi
Kaze covek mogu, nek dodje sa komplet dokumentacijom koju je tamo dobio i resicemo dacu mu lek
Tooo kralju
Dam broj ovom, on ga zvao, zakazao pregled za neki dan i da dobije terapiju da nastavi
Covek ne veruje da je uspelo, on danima kopao info....plus zakuco ga njegov dr kad je reko da ne moze nista....to te baci u bedak tezak..... govedo jjedno de se tako sa pacijentom radi da ti dizes ruke od necega sto je lako resivo, to nije doktor
Mnogo mi je drago sto je uspelo, a posebno mi je nekako milo sto je doktor koji me ne poznaje tako lako pristao da pomogne....steta sto tako pravih lekara ima malo...svaka mu cast sto nije odjebao kao ostali ❤ veliki lajk za gospodina