- Poruka
- 50.277
Јеси ли задовољна? Ишла си у Т.?
Мора ли се понављати даље?
Idem samo na održavanje jednom godišnje. Sad baš u martu treba da idem. Kod mene je efekat 100% crne dlake i bela koža.
Da, taj salon.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Јеси ли задовољна? Ишла си у Т.?
Мора ли се понављати даље?
bas htedoh da kazem, epilacija izadje jeftinije i ne ostaje ti apart koji ti vise nije potreban
aaa, nisam to znala. ja zapravo nisam ni znala da postoji apart za kucnu upotrebu dok vragana nije okacila nedavnoNjemu se vremenom istroši ta lampa i onda možeš da ga bacis.
aaa, nisam to znala. ja zapravo nisam ni znala da postoji apart za kucnu upotrebu dok vragana nije okacila nedavno
meni je ok dati tolike pare za nesto sto ce ti godinama biti korisno i sto ces da izrabis i dusu mu uzmes
ali, za trajnu epilaciju tolike pare bih dala samo u salonu jer je to one time deal. resis ih se i cao, sta ce mi preskupi apart koji nicemu nece sluziti posle?
braun.druga pricaJa imam još dve sestre, mi bismo mu dušu izvadile, samo jednom da se odlučim![]()
HvalaЈесам. Од септембра. Сваке две недеље на обријану кожу радиш. Радим ноге, препоне, руке и пазух (узела сам онај са 4 додатка). Највише се примети на препонама. Ту их у печатима уопште више ни нема. И ту где их нема као да их никада није ни било. А остало није као шмирглакада почне да расте него је мекше.
Сестри су и ноге у печатима већ, а препоне уопште више нема али она користи око годину дана дуже од мене и има јаче и тамније длачице.
Бријем се. Али када радиш, радиш на свеже обријано.Hvala
Ja imam jace i tamnije od tebe
Ja koliko sam cula u salonima brze to deluje, e sad dal je fora u jacini lasera, sta je ne znam
Cekaj ali kako na dve nedelje brijes i tretmanises, pa sta radis izmedju? Ides poludlakava?
Ne resis se za stalnomeni je ok dati tolike pare za nesto sto ce ti godinama biti korisno i sto ces da izrabis i dusu mu uzmes
ali, za trajnu epilaciju tolike pare bih dala samo u salonu jer je to one time deal. resis ih se i cao, sta ce mi preskupi apart koji nicemu nece sluziti posle?
Aha ok...znaci sme da se brije izmedjuБријем се. Али када радиш, радиш на свеже обријано.
Можеш и да депилараш, мислим. Важно је да је глатко док радиш да не палиш длачицеAha ok...znaci sme da se brije izmedju
Stos je da se ne depilira jel tako
Ne resis se za stalno
Oko 2 god kazu prosek, posle krenu da ti rastu opet, manje naravno ali rastu, pa ides opet na tretmane
Nikad se ne mozes resiti skroz, hormoni ne daju
Ovaj aparat je oko 500e, a u salonu ti treba vise ako ces celo telo da drndas (ja konkretno pricam o celom telu, ne zanima me samo jedna regija)
Zato se sad raspitujem sta je isplatljivije....
Можеш и да депилараш, мислим. Важно је да је глатко док радиш да не палиш длачице
Ја сам се дуго депилирала, па ме сморило.
Da pa pretpostavljam da moze da crkneNe ideš na ceo tretman, nego na održavanja. Ja sam prve godine išla 3 puta godišnje, da bih posle išla jednom godišnje.
I da, laser u salonu je jači.
Sa aparatom može lako da ti se desi da crkne pre nego što završiš posao.
Аха... Онда само бријање, јел.Ne možeš da se depiliraš jer laser deluje na koren dlake.
Pa jedino da posle depilacije cekas da izrastu pa onda laserМожеш и да депилараш, мислим. Важно је да је глатко док радиш да не палиш длачице
Ја сам се дуго депилирала, па ме сморило.
Da pa pretpostavljam da moze da crkne
Nego nesto kalkulisem sta je isplatljivije, jer je jako skupo za celo telo, da ocu regiju jednu zabole me to je jeftino...
Ne resis se za stalno
Oko 2 god kazu prosek, posle krenu da ti rastu opet, manje naravno ali rastu, pa ides opet na tretmane
Nikad se ne mozes resiti skroz, hormoni ne daju
Ovaj aparat je oko 500e, a u salonu ti treba vise ako ces celo telo da drndas (ja konkretno pricam o celom telu, ne zanima me samo jedna regija)
Zato se sad raspitujem sta je isplatljivije....
A pa naravno, u tvom slucaju samo salonja sam prilicno cosava, ne bih radila celo telo, eventualno prepone i pola nogu. za to mi se ne isplati aparat