Шта тренутно радиш? 15

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
aaa, nisam to znala. ja zapravo nisam ni znala da postoji apart za kucnu upotrebu dok vragana nije okacila nedavno

Da, da, moja sestra ga je imala. Ja sam sa tim probu odradila pre nego što sam u salon otišla da vidim efekat. Na šta mi je ona rekla da ne sme da ga aka mnogo, jer može da ostane bez lampe. Plus što mora da se puni i vremenom se dešava da punjenje mora da bude sve češće, čak ni ne završiš šta si hteo.

Јесам. Од септембра. Сваке две недеље на обријану кожу радиш. Радим ноге, препоне, руке и пазух (узела сам онај са 4 додатка). Највише се примети на препонама. Ту их у печатима уопште више ни нема. И ту где их нема као да их никада није ни било. А остало није као шмиргла :lol: када почне да расте него је мекше.
Сестри су и ноге у печатима већ, а препоне уопште више нема али она користи око годину дана дуже од мене и има јаче и тамније длачице.
Hvala :zag:
Ja imam jace i tamnije od tebe
Ja koliko sam cula u salonima brze to deluje, e sad dal je fora u jacini lasera, sta je ne znam

Cekaj ali kako na dve nedelje brijes i tretmanises, pa sta radis izmedju? Ides poludlakava?

meni je ok dati tolike pare za nesto sto ce ti godinama biti korisno i sto ces da izrabis i dusu mu uzmes :lol:
ali, za trajnu epilaciju tolike pare bih dala samo u salonu jer je to one time deal. resis ih se i cao, sta ce mi preskupi apart koji nicemu nece sluziti posle?
Ne resis se za stalno
Oko 2 god kazu prosek, posle krenu da ti rastu opet, manje naravno ali rastu, pa ides opet na tretmane
Nikad se ne mozes resiti skroz, hormoni ne daju

Ovaj aparat je oko 500e, a u salonu ti treba vise ako ces celo telo da drndas (ja konkretno pricam o celom telu, ne zanima me samo jedna regija)
Zato se sad raspitujem sta je isplatljivije....

Ne resis se za stalno
Oko 2 god kazu prosek, posle krenu da ti rastu opet, manje naravno ali rastu, pa ides opet na tretmane

Ovaj aparat je oko 500e, a u salonu ti treba vise ako ces celo telo da drndas (ja konkretno pricam o celom telu, ne zanima me samo jedna regija)

Ne ideš na ceo tretman, nego na održavanja. Ja sam prve godine išla 3 puta godišnje, da bih posle išla jednom godišnje.
I da, laser u salonu je jači.
Sa aparatom može lako da ti se desi da crkne pre nego što završiš posao.

Ne ideš na ceo tretman, nego na održavanja. Ja sam prve godine išla 3 puta godišnje, da bih posle išla jednom godišnje.
I da, laser u salonu je jači.
Sa aparatom može lako da ti se desi da crkne pre nego što završiš posao.
Da pa pretpostavljam da moze da crkne
Nego nesto kalkulisem sta je isplatljivije, jer je jako skupo za celo telo, da ocu regiju jednu zabole me to je jeftino...

Можеш и да депилараш, мислим. Важно је да је глатко док радиш да не палиш длачице :lol:
Ја сам се дуго депилирала, па ме сморило.
Pa jedino da posle depilacije cekas da izrastu pa onda laser
Jer treba ti koren i pocetak dlake sa pigmentnim celijama

Ne resis se za stalno

ja sam prilicno cosava, ne bih radila celo telo, eventualno prepone i pola nogu. za to mi se ne isplati aparat

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back