86bogomoljka
Legenda
- Poruka
- 55.343
Узећу једном да прочитам...Шта ја знам, верујем да је истина оно што је написао.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Узећу једном да прочитам...Шта ја знам, верујем да је истина оно што је написао.
Аха... Е, за то немам нерава... Мислим, за кукумавке зависника.Nisi nista propustila. Nanizana sjecana bivseg ovisnika.
Meni je simpa onaj Gojko ,crnogorac. Njega volim da slusam
Radim od jutros. Oci ce mi ispasti.
Od 7h buljim u ekran.Ali mi ide.
Mm je malopre pre nego ce otici na posao, opet dosao i ispricao mi po stoti put ponavljane probleme i ne znam vise kako i gde da smestim tu emociju. Postala sam cak i bezobrazna, i ne samo da kazem sta mislim vec budem onako surovo direktna sa teskim i ruznim recima. Onima koje ne bih volela da on meni uputi. Ali nisu upucene njemu, i toga je svestan, ne ljuti se. Veruje i jos uvek vidi neko svetlo na kraju tunela a to svetlo je ugaseno pre 20 i kusur godina i to je svima jasno kao dan. A meni je jasno i zasto ga on vidi. I onda mi ga je zao. On ne trazi sazaljenje, previse je ponosan za to. Vidim da mu prija da sa mnom podeli, i meni prija da ima poverenja u mene, ali ja tu nista ne mogu da uradim. Sem da se povucem. I njemu savetujem isto, iako je to nesto sto ostaje za ceo zivot. Sta god uradio kajaces se.
Jako mi je tesko zbog njega.
Узећу једном да прочитам...
Probaj nekad da zacutis i samo zagrlis....Radim od jutros. Oci ce mi ispasti.
Mm je malopre pre nego ce otici na posao, opet dosao i ispricao mi po stoti put ponavljane probleme i ne znam vise kako i gde da smestim tu emociju. Postala sam cak i bezobrazna, i ne samo da kazem sta mislim vec budem onako surovo direktna sa teskim i ruznim recima. Onima koje ne bih volela da on meni uputi. Ali nisu upucene njemu, i toga je svestan, ne ljuti se. Veruje i jos uvek vidi neko svetlo na kraju tunela a to svetlo je ugaseno pre 20 i kusur godina i to je svima jasno kao dan. A meni je jasno i zasto ga on vidi. I onda mi ga je zao. On ne trazi sazaljenje, previse je ponosan za to. Vidim da mu prija da sa mnom podeli, i meni prija da ima poverenja u mene, ali ja tu nista ne mogu da uradim. Sem da se povucem. I njemu savetujem isto, iako je to nesto sto ostaje za ceo zivot. Sta god uradio kajaces se.
Чиле, колико година има твој свекар?Radim od jutros. Oci ce mi ispasti.

Јесам. Од септембра. Сваке две недеље на обријану кожу радиш. Радим ноге, препоне, руке и пазух (узела сам онај са 4 додатка). Највише се примети на препонама. Ту их у печатима уопште више ни нема. И ту где их нема као да их никада није ни било. А остало није као шмиргла@86bogomoljka jesi zadovoljna onim sokocalom za lasersku depilaciju???
Jel ti smanjio rast dlakurine???
Koliko dugo ga vec koristis?
Daj utiske i iskustvo pliz![]()
када почне да расте него је мекше.

Ne.А да га саслушаш без коментара? Некада нам је потребно само да кажемо што нас мучи, без повратне реакције...
Зато често прво и варимо ствари у себи, у тишини. Јер би нам уз туђе коментаре, савете па и утеху било још теже.
Preopsirno je. I ovo sto pisem je za mene previse.У чему је конкретно проблем? Ништа не разумем.
Nasmejala si me.Ti ces Cicak tog svog muza rasturiti zvocanjem.
Bin ter done tetProbaj nekad da zacutis i samo zagrlis....
70+ hvala u njegovo ime na komplimentu.Чиле, колико година има твој свекар?
Верујем да је ту око 60, и мораћете да се помирите са тиме да ће још дуго бити главни, јер им се просто не испуштају дизгини из руку.
За мужа не знам, вероватно му је теже да неке ствари пресече, али ти можеш да направиш отклон и нађеш себи други посао, а њега само да саслушаш кад му је потребно.
Искрено, мислим да сте ви у годинама кад мислите да можете све сами, боље и паметније, и брже, али свекар се са тиме неће сложити, јер иза њега стоји искуство и новчано улагање, ту заиста може да дође до проблема ако наставиш да притискаш и затежеш.

Јесам. Од септембра. Сваке две недеље на обријану кожу радиш. Радим ноге, препоне, руке и пазух (узела сам онај са 4 додатка). Највише се примети на препонама. Ту их у печатима уопште више ни нема. И ту где их нема као да их никада није ни било. А остало није као шмирглакада почне да расте него је мекше.
Сестри су и ноге у печатима већ, а препоне уопште више нема али она користи око годину дана дуже од мене и има јаче и тамније длачице.

Требало би да је овај. Има их са више неких шифара...Koji imaš?

Узела сам на рате. Ако имаш неког ко има чекове... 5000 у кешу и онда још 11 рата по 5000.Da se častim za jubilarni rođ pa da na jesen počnem s tim, taman da oćosavim do sledećeg leta![]()
ala, pa nije od zlata sta god da jeУзела сам на рате. Ако имаш неког ко има чекове... 5000 у кешу и онда још 11 рата по 5000.
)Ако одради посао није ни пуно.ala, pa nije od zlata sta god da je)
Узела сам на рате. Ако имаш неког ко има чекове... 5000 у кешу и онда још 11 рата по 5000.
Јеси ли задовољна? Ишла си у Т.?Mene je epilacija u salonu izašla manje od toga.
bas htedoh da kazem, epilacija izadje jeftinije i ne ostaje ti apart koji ti vise nije potrebanMene je epilacija u salonu izašla manje od toga.