- Poruka
- 19.426
Pa zar tako ne ide standardna ugradnja masine za sudove?!Може ли се радна плоча урадити изнад машине за судове, тј. да је машина под њом?
Kako ide drugacije?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa zar tako ne ide standardna ugradnja masine za sudove?!Може ли се радна плоча урадити изнад машине за судове, тј. да је машина под њом?
Ostave je da stoji bez icega prekoPa zar tako ne ide standardna ugradnja masine za sudove?!
Kako ide drugacije?![]()
Ono sto sam primetila kod novogradnje su tanki zidovi. Sve se zivo cuje.Nije statika problem kod nove gradnje. Problem je smanjenje kvadrature po clanu i planiranje stanova za porodice sa jednim djetetom. Nema planskih naselja nego se gradi zgrada na mjestu kuce. Nema trotoara, parkova...a statika ne pravi problem. Sve se gradi na strani sigurnosti. Tu je stara gradnja u minusu jer joj je izolacija dotrajala, oprema dotrajala, useljeni mravi, bube. U novoj gradnji imas taj grejs period od petnaest dvadeset godina do pojave bubasvaba.
Lose je Mirijevo jer je kliziste. Ali stata gradnja u nekim dijelovima Zemuna tone. Kud ces gore.
Nisam znala da i tako moze.Ostave je da stoji bez icega preko
Nisam stigla ranije. Ti si vec primila terapiju i kreces se. Bravo ti!Bila do pošte i do pijace, jedva se vratih. A vreme ni za jaknu ni bez, grozno. Kad se šeta je druga priča.
Nego kad birate stan izbegnite nizbrdice ili neke zgrade u dnu ulice, nikad ne znate koliko je važno da je ravno i da se u zgradu lako ulazi, mladi o time manje razmušljaju. Prevoz je takođe bitan. Nije isto kad ti od busa do zgrade treba 2-3min ili 10, ma kako to izgledalo tu. Ako nema lifta ne preko 3-eg sprata.
Lepe su i kvalutetne zgrade na Paunovom bregu, dobra veza sa gradom i mislim dabi infrastruktura nije loša.
Да, како је Троја рекла, неко држи тако саму за себе, не уграђује.Pa zar tako ne ide standardna ugradnja masine za sudove?!
Kako ide drugacije?![]()
Nije statika problem kod nove gradnje. Problem je smanjenje kvadrature po clanu i planiranje stanova za porodice sa jednim djetetom. Nema planskih naselja nego se gradi zgrada na mjestu kuce. Nema trotoara, parkova...a statika ne pravi problem. Sve se gradi na strani sigurnosti. Tu je stara gradnja u minusu jer joj je izolacija dotrajala, oprema dotrajala, useljeni mravi, bube. U novoj gradnji imas taj grejs period od petnaest dvadeset godina do pojave bubasvaba.
Lose je Mirijevo jer je kliziste. Ali stata gradnja u nekim dijelovima Zemuna tone. Kud ces gore.
Novograsnja je pakao za stare ljude. Covjek sa stapom ne moze da udje u mnostvo zgrada koje sam gledala. O invalidskim kolicima ni govora.Bila do pošte i do pijace, jedva se vratih. A vreme ni za jaknu ni bez, grozno. Kad se šeta je druga priča.
Nego kad birate stan izbegnite nizbrdice ili neke zgrade u dnu ulice, nikad ne znate koliko je važno da je ravno i da se u zgradu lako ulazi, mladi o time manje razmušljaju. Prevoz je takođe bitan. Nije isto kad ti od busa do zgrade treba 2-3min ili 10, ma kako to izgledalo tu. Ako nema lifta ne preko 3-eg sprata.
Lepe su i kvalutetne zgrade na Paunovom bregu, dobra veza sa gradom i mislim dabi infrastruktura nije loša.
kod nas je obavezna rampa za invalide, a moja zgrada koja je stara skoro 50 godina ima i lift za invalide pored rampeNovograsnja je pakao za stare ljude. Covjek sa stapom ne moze da udje u mnostvo zgrada koje sam gledala. O invalidskim kolicima ni govora.
Ja imam slim varijantu, kao regularna masina ide ispod radne ploce, samo sto je uza.Nisam znala da i tako moze.
To valjda kad sam „slazes“ kuhinju.
Znam za one male, sto mozes da ih stavis na radnu plocu, ali su samo za tanjire, case, pribor za jelo. Mada ni to nije lose.
kod mene ima i teretni liftЈој, сећате ли се оних зграда које су имале и теретне лифтове?
Јој, сећате ли се оних зграда које су имале и теретне лифтове?
Овде сам виђала само у старим.У новијим зградама их има.
Овде сам виђала само у старим.
A i to mi je novo.Ja imam slim varijantu, kao regularna masina ide ispod radne ploce, samo sto je uza.
Znam zato i kažem. Ja zahvaljujući mojoj majci koja je bila mudra imam blizu i polaznu i krajnju stanicu busa. Nisam visoko, a i sve je na domak, pa mi opet bude teško kad ne mogu. Životni uslovi i potrebe se menjaju brže nego što smo svesni.Novograsnja je pakao za stare ljude. Covjek sa stapom ne moze da udje u mnostvo zgrada koje sam gledala. O invalidskim kolicima ni govora.
A sve je lux lux ful
Pa šta, tu terasa ima 20m2?...pazi šta je divka dobila za 60m2, dva mokra čvora, bolju strukturu, a ista kvadratura.Ovaj sa terasom ima 58, 59m2. Dvije spavace, jedna je mala ali tu ce stati plakar i nas krevet a veca je ok i bice svrcanu dobra.
Kupatilo je ok. Dnevni isto ok. Ali kuhinja
Znaci uspjela sam da ucrtam frizider, sporet i sudoperu i da mi ostane mali prostor na koji moze da stane ketler i ploca iznad masine za sudove. Fioke cu morati na nekom ostrvcu da napravim.
Na kraju cu arhitektu/dizajnera da unajmim da mi smisli gdje cu sa tanjirima![]()
i spavacu sobu manje. pil ima dijete, a djetetu treba soba.Pa šta, tu terasa ima 20m2?...pazi šta je divka dobila za 60m2, dva mokra čvora, bolju strukturu, a ista kvadratura.
Razumeo sam da su dvosobni (ili jednoiposoban) u pitanju u oba slučaja...divki je frka da kad dođe klinja, da će onda roditelji spavati u dnevnoj.i spavacu sobu manje. pil ima dijete, a djetetu treba soba.