електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.189
to ne valja u busu... gde ces crna ti....
a jel imas zevu u torbi za zlu ne trebalo?![]()
Шта те брига где ћу.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
to ne valja u busu... gde ces crna ti....
a jel imas zevu u torbi za zlu ne trebalo?![]()

Дође Таб и почне да чачка...

kad sam te banovao?![]()
Hehe..i ja isto.Narocito su mi zanimljive te stare zgrade.Редовно
И волим да вирнем када су упаљена светла. Није то трачарска знатижеља, него поглед у неки други, затворени свет.

Ma ovde zovu sve koji su stiklirali da oce da prime bilo sta ...Ovde kod mene ni ne znam nikog mlađeg da su zvali, svi koje znam da su dobili bilo koju vakcinu su 50+
gde si to video?Što je meni gadno kad ljudi drže toalet papire, ono rolne po autu, ko da su seli u poljski wc sa volanom...
Pa vrv imaju fajzer malo i daju tim posebnim grupamaMoj drug Fajzer još pre mesec dana. Dobro, on je lekar, non-stop sa pacijentima. I znam dobrovoljce koji su primili tursku vakcinu, dobrovoljci su išli na Sajam da prime.
Fajzer nije za žene u fertilitetu, ako će da imaju bebe, na muškarce ne utiče i tako....to su priče lekara.
Ja neću da se pelcujem sve dok ne budem morao.
Jel ima neko da je primio fajzer, astru ili modernu?
Brate sta ja imam od tvoje rodjake u usamoja rodjaka koja je vodila kovid bolnicu u njujorku je jos pre par meseci dobila fajzerovu vakcinu i super je
sobzirom da se bavi i naucnim radom jer stalno dobija grantove duboko je u prici i prva ne bi primila da nije dobra.
I gadja paklicom cigareta vicuci kretenuuuuuto uglavnom i ja prvo kazem...pitaj @Metla na vestici![]()
Naš narod i ne samo naš, kad krene na duža putovanja, a viđao sam i po gradu. Retko ko ubruse, baš toalet-papir.gde si to video?
a gde to drze?