Шта тренутно радиш? 15

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Moj drug Fajzer još pre mesec dana. Dobro, on je lekar, non-stop sa pacijentima. I znam dobrovoljce koji su primili tursku vakcinu, dobrovoljci su išli na Sajam da prime.
Fajzer nije za žene u fertilitetu, ako će da imaju bebe, na muškarce ne utiče i tako....to su priče lekara.
Ja neću da se pelcujem sve dok ne budem morao.

Moj drug Fajzer još pre mesec dana. Dobro, on je lekar, non-stop sa pacijentima. I znam dobrovoljce koji su primili tursku vakcinu, dobrovoljci su išli na Sajam da prime.
Fajzer nije za žene u fertilitetu, ako će da imaju bebe, na muškarce ne utiče i tako....to su priče lekara.
Ja neću da se pelcujem sve dok ne budem morao.
Pa vrv imaju fajzer malo i daju tim posebnim grupama
Meni nije frka neka sad velika....jedino sto se mnogo izlazem riziku pa aj valjalo bi......ja sam htela da cekam jesen kontajuci do tad ce da uvezu sve podjednako, jer je sad monopol kineza
Al aj kad vec moze se stiklira marka prijavila sam se pa cekam nek zovu kad oce....

Teme sa zaverama preskacem....ne zelim da se spustam na taj nivo....

moja rodjaka koja je vodila kovid bolnicu u njujorku je jos pre par meseci dobila fajzerovu vakcinu i super je

sobzirom da se bavi i naucnim radom jer stalno dobija grantove duboko je u prici i prva ne bi primila da nije dobra.
Brate sta ja imam od tvoje rodjake u usa
Zanima me srb, ocu da je uvezu puno ko i kineza, a ne da drze dil sa kinezima i monopol mamicuim....srpska posla....
Pre cu se zarazim koronom (ako vec nisam) nego sto bih primila kineza i rusa

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back