Шта тренутно радиш? 15

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa vrv imaju fajzer malo i daju tim posebnim grupama
Meni nije frka neka sad velika....jedino sto se mnogo izlazem riziku pa aj valjalo bi......ja sam htela da cekam jesen kontajuci do tad ce da uvezu sve podjednako, jer je sad monopol kineza
Al aj kad vec moze se stiklira marka prijavila sam se pa cekam nek zovu kad oce....

Teme sa zaverama preskacem....ne zelim da se spustam na taj nivo....
A pazi mene, svi na poslu, sa kojima se ne viđamo, takav režim, dobili su kineske u Karajoviću, medicini rada..sticajem okolnosti znamo ljude tamo. Pravio sam se da nisam čuo da idu da primaju.

Brate sta ja imam od tvoje rodjake u usa
Zanima me srb, ocu da je uvezu puno ko i kineza, a ne da drze dil sa kinezima i monopol mamicuim....srpska posla....
Pre cu se zarazim koronom (ako vec nisam) nego sto bih primila kineza i rusa
mislio sam da si dovoljno inteligentna da si shvatila poruku bez dodatnog objasnjavanja
i ja cu ako jednog dana zbog putovanja budem morao da je uzmem, uzeti fajzera iz malopre objasnjenih razloga..ona prva ne bi uzela da nije dobra.
znaci poreporuka ide fajzeru

mislio sam da si dovoljno inteligentna da si shvatila poruku bez dodatnog objasnjavanja
i ja cu ako jednog dana zbog putovanja budem morao da je uzmem, uzeti fajzera iz malopre objasnjenih razloga..ona prva ne bi uzela da nije dobra.
Ne žale se (za sada hehe ) ni korisnici drugih vakcina...al ja BiH isto npr. Fajzera da moram...

I jbte šta...kao svake godine se pelcujemo onda protiv C19?

Pa ja nisam dosla da pitam za preporuku
Nego pitam za prakticnu primenu, ima li ljudi koji su je dobili, da znam da li su goveda sa vlasti uvezla napokon, jer pustaju korenje ljudi koji cekaju te zapadnjacke marke, a svi koji su hteli kineze dobili
Ne treba mi nicija preporuka, niti pitam zbog zavera i bezbednosti, ne zanima me misljenje forumasa na tu temu....samo praksa

Nego pitam za prakticnu primenu, ima li ljudi koji su je dobili, da znam da li su goveda sa vlasti uvezla napokon, jer pustaju korenje ljudi koji cekaju te zapadnjacke marke, a svi koji su hteli kineze dobili
Ne treba mi nicija preporuka, niti pitam zbog zavera i bezbednosti, ne zanima me misljenje forumasa na tu temu....samo praksa
Ima da se nacekas ti za te vakcine, posto je EU prdula u cabar sto se tice vakcinacija. Ne bi me cudilo da kontrolisu trziste, kao sto su pokusali da kontrolisu koliko UK vakcina uvozi.

Stigla astrina vakcina
A fajzera nikako da stigne
Sad se prijavih za astru, fajzer i modernu pa ce valjda zvati....
Ovi svi sto su se prijavili za bilo koju primili kineze, zmaj ceka fajzer nema im mi traga ni glasa da ga zovu :aha:

Jel ima neko da je primio fajzer, astru ili modernu?
Moj drug primio neku koja je stigla prekjuce, to je valjda zeneka ili moderna
Kod zmua su kolege zvali i za fajzera i zovu ali slabije nego za kinesku

Nisu, znam bar sedmoro koji veze nemaju sa vlascu s dobili su fajzera
Al mnoge znam da jos cekaju

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back