- Poruka
- 132.750
kaze da nema reciNapisi.... necu da kliicem klip
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kaze da nema reciNapisi.... necu da kliicem klip
Ispizdo juče, nisam našao kineske sosove u Lidlu.. kupio neku englesku selekciju čedar sira i mortadela sa pistatjima i tako to....Ne znam.od cetvrtka dani meksicke kuhinje.za to moram da se guram
Meksikanci u doba koronezar u doba korone?
![]()
Mortadela sta?Ispizdo juče, nisam našao kineske sosove u Lidlu.. kupio neku englesku selekciju čedar sira i mortadela sa postati ima i tako to....

Pa sa pistatjima, al nema pistatja, možda u tragovima, al je oket mortadela....Mortadela sta?
Биће свега.Eno je i dalje kuka nad sudbom kletom, ja vidim da nema vise otoka ali ona tvrdi da ima i danas
Dobro idi kod zubara na kontrolu, kazem joj
A necuuu
Sta je sa tvojom? Sta se desava, oce biti operacija hemoterapija i ostalih "cudesa"???![]()

kviki uz tebe samna poslu sam, radim vredno od jutros, a glava me razbija
previse stresnih situacija i brige prosle nedelje. al, proci ce i to i sve je ok.
danas cu da trcim posle posla da malo razbistrim glavu

Ne.Da li vi svako jutro sebi napravite spisak obaveza za taj dan ?
Kod mene taj spisak ispod 10 stavki nikad nije. I tu ne računam svakodnevne obaveze tipa kuvanje, usputno spremanje, hranjenje ljubimaca.
U stvari , ne znam da li bi pola od toga uradila da ne zapišem. Da li uspevate da se setite svega bez potsetnika ?
Mama me danas napala Sto ne bi trece?(njoj dosadno u penziji) Dete donosi malopre pismo deda Mrazu trazi bebu.
nadam se da dok si sa decom i radis po kuci koristiš mozak , samim tim ti nije dokonMoram popiti casu vina i zapaliti da se smirim.
Odvratno je ne raditi.
Ne zbog obaveza, uvek imam sta raditi i sa decom i kuca rucak, pranje vesa, citam, odmaram... no zbog mozga jbn ... previse dokon ... i samo 300 na sat unapred ... izduvacu
Ima da upisem neke skole, kurs necega, da ucim... ako ovo g ne prodje i ne pocnemo raditi uskoro tacno cu poludeti...
Za moj mozak to je stanje leranadam se da dok si sa decom i radis po kuci koristiš mozak , samim tim ti nije dokon

Za moj mozak to je stanje lera![]()
onda sedi i pisi doktorat..danas to bar nije problemZa moj mozak to je stanje lera![]()

Neš skoro, kao ni svi ugostitelji....Moram popiti casu vina i zapaliti da se smirim.
Odvratno je ne raditi.
Ne zbog obaveza, uvek imam sta raditi i sa decom i kuca rucak, pranje vesa, citam, odmaram... no zbog mozga jbn ... previse dokon ... i samo 300 na sat unapred ... izduvacu
Ima da upisem neke skole, kurs necega, da ucim... ako ovo g ne prodje i ne pocnemo raditi uskoro tacno cu poludeti...
samo ilegalaNeš skoro, kao ni svi ugostitelji....
Je l Cmoki pominjala neke privatne žurke? Eto, tako može...to je u procvatu, kažu klinci..

Piši na pp kojaDosla nam operska diva da se slika, 3h su je sirotu cerecili u kostim friziru sminku, kako trpi majko mila....mene ce pod sto da nadju zgrcenu ko bubasvabu, od silnih lakova za kosu i sprejeva, ne mogu da disem koliko me gusi, kasljem ko konjina
Sad je teramo da peva dok je slikamo da bi se napon video na slikama, tresti studio![]()

Jel bio konzilijum? Jesu prepisali terapiju?Биће свега.
Али биће добро![]()