Шта тренутно радиш? 14

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da li vi svako jutro sebi napravite spisak obaveza za taj dan ?
Kod mene taj spisak ispod 10 stavki nikad nije. I tu ne računam svakodnevne obaveze tipa kuvanje, usputno spremanje, hranjenje ljubimaca.
U stvari , ne znam da li bi pola od toga uradila da ne zapišem. Da li uspevate da se setite svega bez potsetnika ?
Ne.
Ali u tel upisem bitno, tipa “naocare(moram da odem danas i kupim podHitno!!!), vino isporuka, komp Univer...” ali to uglavnom budu velike obaveze. Ovo kucno ne pisem, to mi je svakodnevnica.
Na poslu sve pisem u rokovnik. Do sitnica.
Nekad sam i decije sekcije sve imala na alarmu, sad vise ne, pamte sami koji dan sta imaju, samo sto jos uvek razvozim.
I trudim se da manje zapisujem a vise pamtim. Oglupismo od “pametnih” uredjaja. :aha:

Tema: muka mi... pms... treba da dobijem tek za tri dana a grudi su mi tri broja vece vec nedelju dana... neka komsinica komentarise sliku na fb “Jao jel to trece na putu?” :eek: Mama me danas napala Sto ne bi trece?(njoj dosadno u penziji) Dete donosi malopre pismo deda Mrazu trazi bebu.

Idite svi u 3pm, dosla kuci i pocela panika da ne hvata, najozbiljnije. Glava me zabolela...

Moram popiti casu vina i zapaliti da se smirim. :aha:

Odvratno je ne raditi.
Ne zbog obaveza, uvek imam sta raditi i sa decom i kuca rucak, pranje vesa, citam, odmaram... no zbog mozga jbn ... previse dokon ... i samo 300 na sat unapred ... izduvacu

Ima da upisem neke skole, kurs necega, da ucim... ako ovo g ne prodje i ne pocnemo raditi uskoro tacno cu poludeti...

Odvratno je ne raditi.
Ne zbog obaveza, uvek imam sta raditi i sa decom i kuca rucak, pranje vesa, citam, odmaram... no zbog mozga jbn ... previse dokon ... i samo 300 na sat unapred ... izduvacu

Ima da upisem neke skole, kurs necega, da ucim... ako ovo g ne prodje i ne pocnemo raditi uskoro tacno cu poludeti...
nadam se da dok si sa decom i radis po kuci koristiš mozak , samim tim ti nije dokon

Odvratno je ne raditi.

Neš skoro, kao ni svi ugostitelji....

Je l Cmoki pominjala neke privatne žurke? Eto, tako može...to je u procvatu, kažu klinci..

Dosla nam operska diva da se slika, 3h su je sirotu cerecili u kostim friziru sminku, kako trpi majko mila....mene ce pod sto da nadju zgrcenu ko bubasvabu, od silnih lakova za kosu i sprejeva, ne mogu da disem koliko me gusi, kasljem ko konjina

Sad je teramo da peva dok je slikamo da bi se napon video na slikama, tresti studio :rotf:

Dosla nam operska diva da se slika, 3h su je sirotu cerecili u kostim friziru sminku, kako trpi majko mila....mene ce pod sto da nadju zgrcenu ko bubasvabu, od silnih lakova za kosu i sprejeva, ne mogu da disem koliko me gusi, kasljem ko konjina

Sad je teramo da peva dok je slikamo da bi se napon video na slikama, tresti studio :rotf:
Piši na pp koja :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back