Шта тренутно радиш? 14

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ne znam da li je još neko ovo odgledao ali ja se trenutno oporavljam od gledanja
BBC serija, 6 epizoda, Years and years, budućnost koja je iza ćoška, sa sve
migrantima, čipovanjem, logorima, zarazom, klimatskim promenama, sve su
obuhvatili..Ema Tompson je jedna od glavnih uloga...vredi utrošenog vremena

Ti uvek imaš preporuke za dobre serije.

Jaooo ne pitaj me
Juce je dramila ujutru, oteklo joj malo nista strasno
Ne gotova je dobice sepsu, sta ako joj se sve upali :roll:
Ja kazem smiri se aman splasnuce, metni obloge hladne ako oces
Bas ako se ne smiri do ponedeljka ako otekne jos vise idemo kod zubara da resimo
A nee samo to ne :lol:

Zvala me na poslu juce da me pita jel moze da dobije sepsu :lol: ja mislim da me cela zgrada cula kad sam joj objasnjava sustinu zivota sto bi cile rekla

Ne diraj mi šišmiša, ko će da pravi palačinke :tiganj:

Ni ja to ne svrstavam u obaveze koje bih štriklirala. Idem da dam kučetu ili mačkama ostatke hrane, pa da precrtam sa spiska. :lol:
Ne, nego su mi ostale kosti kada sam odvajala od krmenadli, pa kada sam prestavila ručak, otišla sam u drugo dvorište i odnela mu da ih pojede. Nisam to uradila smišljeno, nego prosto ne znam šta bih sa kostima.
A da znas sta bi sa kostima,on bi ostao gladan :(

На послу сам. Пијем кафу.
Овај мој филозоф је сам себе прегледао пред огледалом оном дугачком кашиком за лиминаду. Као, има неке беле флеке по грлу :roll:
Мушкарци. Чим им је нека ситница, пишу тестамент.
И заказао себи др. Иди када си запео :roll: Само ће бзвз пропустити школу.

Мој се пренеразио када је кренула она вест да корона напада тестисе :rotf:

Овај није нешто за баш корону али уме да ме зове због тако идиотских ствари типа - "што ме толико сврби глава?" или "имам нешто у устима али није афта, реци ми шта је".

Е, стварно! Како ти је мама?
Како ја у вашем односу видим моју маму и себе... Не знам да ли да се смејем или плачем :lol:
Eno je i dalje kuka nad sudbom kletom, ja vidim da nema vise otoka ali ona tvrdi da ima i danas :lol:
Dobro idi kod zubara na kontrolu, kazem joj
A necuuu :aaa:
:lol:

Sta je sa tvojom? Sta se desava, oce biti operacija hemoterapija i ostalih "cudesa"??? :(

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back