gost 431298
Elita
- Poruka
- 16.701
Ja dobila zabrinutu poruku, pitanje, "ne dize mi se vec 2 dana"Мој се пренеразио када је кренула она вест да корона напада тестисе![]()
Msm treba mi njihov mozak ma na jedan dan samo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja dobila zabrinutu poruku, pitanje, "ne dize mi se vec 2 dana"Мој се пренеразио када је кренула она вест да корона напада тестисе![]()
Да, 4 хемо па операција.Jel bio konzilijum? Jesu prepisali terapiju?
Biće dobroДа, 4 хемо па операција.

После колико се то враћа у нормалу?Biće dobro
Pripremi je na opadanje kose, sve pričamo nema veze, a svaku baš tresne onako žešće .
Ma jokЈе л' Јадранка?
Ako ti je za utehu, mene tri dana bolela bez prestanka.boli me glava non stop, sad vec razmisljam da li i mene hvata neka prehlada ili kovid ili sta god. jedva cekam da dodjem kuci da se izvrnem u krevet, bas se osecam umorno. a mislila sam da bi trcanje moglo da pomogne, no sad sam se jedva dovukla peske s pauze
Kad primi treću počne pod prstima da se oseća kako kreće da raste polako.После колико се то враћа у нормалу?
Prvog dana nakon zadnje terapije počinje sve da raste, kosa, obrve, trepavice.После колико се то враћа у нормалу?
ta hemoterapija i efikasnost zavisi i od stadijuma bolesti.sve u sve svemu,sta radi ta hemoterapija?unisti ti imunitet,lomi gaKad primi treću počne pod prstima da se oseća kako kreće da raste polako.
Tačno 17 dana od kad primi prvu opašće kosa. Neka po kući bude bez ičeg na glavi preko dana ali noću obavezno mora imati nešto na glavi jer će joj biti jako hladno.
Traži od lekara da joj napiše da joj je zbog alopecije potrebna perika pa možete da refundirate neku sumu novca.
Nije iz narodnog, nasa al je u zagrebu i becu...Piši na pp koja![]()
Aha, dobro.ta hemoterapija i efikasnost zavisi i od stadijuma bolesti.sve u sve svemu,sta radi ta hemoterapija?unisti ti imunitet,lomi ga
na duze staze,hemoterapija nema vise rezultata kod eliminacije tumora
Obrve i trepavice ne moraju otpasti, samo mora da vodi računa kad se umiva da vodu pokupi tapkanjem sa lica. Meni su se samo proredile.Prvog dana nakon zadnje terapije počinje sve da raste, kosa, obrve, trepavice.

ne mora, ti si imala sreće, većini se to dogodi, od svega je to najmanji problemObrve i trepavice ne moraju otpasti, samo mora da vodi računa kad se umiva da vodu pokupi tapkanjem sa lica. Meni su se samo proredile.
Slažem se. Meni je taj savet dala žena koja je 2x primala hemo i ja sam je poslušala.ne mora, ti si imala sreće, većini se to dogodi, od svega je to najmanji problem
treba slušati ljude s iskustvom aapsolutnoSlažem se. Meni je taj savet dala žena koja je 2x primala hemo i ja sam je poslušala.
ja ti ozbiljno kazemAha, dobro.