Шта тренутно радиш? 14

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da li vi svako jutro sebi napravite spisak obaveza za taj dan ?
Kod mene taj spisak ispod 10 stavki nikad nije. I tu ne računam svakodnevne obaveze tipa kuvanje, usputno spremanje, hranjenje ljubimaca.
U stvari , ne znam da li bi pola od toga uradila da ne zapišem. Da li uspevate da se setite svega bez potsetnika ?

Da li vi svako jutro sebi napravite spisak obaveza za taj dan ?
Kod mene taj spisak ispod 10 stavki nikad nije. I tu ne računam svakodnevne obaveze tipa kuvanje, usputno spremanje, hranjenje ljubimaca.
U stvari , ne znam da li bi pola od toga uradila da ne zapišem. Da li uspevate da se setite svega bez potsetnika ?
Sad mi je mnogo mirniji ritam zivota, neuporedivo u odnosu na onaj do pre par godina
Nikad nisam pravila dnevni, ali sam uvek imala popunjen planer obaveza koji sam popunjavala ranije..mesec dana, nedelju dana..sad zapisujem samo zakazane termine za masaze, a ostalo pamtim

Pa mislim sto bih pisala u obaveze kuvanje i pranje sudja.
Pa ako ih ja ne operem napravice se gomila a ako ne skuvam ostacemo gladni. Nije to nikakva obaveza vec nesto sto radimo svi kao sto peremo zube i guzice
Ni ja to ne svrstavam u obaveze koje bih štriklirala. Idem da dam kučetu ili mačkama ostatke hrane, pa da precrtam sa spiska. :lol:
Ne, nego su mi ostale kosti kada sam odvajala od krmenadli, pa kada sam prestavila ručak, otišla sam u drugo dvorište i odnela mu da ih pojede. Nisam to uradila smišljeno, nego prosto ne znam šta bih sa kostima.

1605514304730.png

@Lúnasa

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back