Шта тренутно радиш? 14

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
treba slušati ljude s iskustvom aapsolutno
Када сте код искуства...
Ко осећа промене расположења које ремете живот и њему самом и околини, ко више не личи на себе и не зна се коме је тежи, себи или другима, ко то неће да прихвати као чињеницу али му најближи ипак скрећу пажњу... Идите код неког стручног. Да је мама прихватила 15-20 или више година пре, колико би нам свима живот био лакши и лепши. А добила је минималну дозу лека, ништа драстично- друга жена. И поред ове муке постала је милина проводити време са њом. За разлику од пре.
Хтедох рећи, није срамота :)

Била у Лидлу. Дивних ли играчака!
Купила сам за НГ пакетиће другарица које имају малу децу. Оне дрвене керефеке за развој. Уз то велика Плазма, нешто од козметике за мале или нека сликовница и мислим да је то то :)

Aha hrani se šećerom, još napiši da se leči sodom bikarbonom pa da te predložimo za Nobelovu nagradu :mrgreen:

al ne ozbiljno ovo za secer i ja sam o tome citala. navodno, ne znam koliko je tacno, celijama tumora posto se bre razvijaju od normalnih celija treba brza energija, a to mogu dobiti samo iz secera. mi masti tesko koristimo kao energiju i potrebni su specijalni uslovi da bismo koristili mast, mada je mast stabilniji i dugotrajniji izvor energije. kada tumoru uskratis secer on nema cime da se hrani, jer celije tumora nisu sposobne da koriste mast tjah ketonska tela za ishranu.

al ne ozbiljno ovo za secer i ja sam o tome citala. navodno, ne znam koliko je tacno, celijama tumora posto se bre razvijaju od normalnih celija treba brza energija, a to mogu dobiti samo iz secera. mi masti tesko koristimo kao energiju i potrebni su specijalni uslovi da bismo koristili mast, mada je mast stabilniji i dugotrajniji izvor energije. kada tumoru uskratis secer on nema cime da se hrani, jer celije tumora nisu sposobne da koriste mast tjah ketonska tela za ishranu.
Ово је и мени логично а најмања могућа жртва. Нема штете, само користи.
И здрави треба да га избаце или сведу на минимум, а не болесни.

naravno vrv ne misle na onu mizeriju secera iz povrca, jer povrce pre svega ima vlakna, ali svakako beli secer i belo brasno koje se razlaze do secera su super hrana za tumore.

do skora su ljudima uskracivali crveno meso, sad kazu da je ipak do secera.

meni sve to ima logike, jer ja 1 -2 puta godisnje visi u ketozi i znam koliko je tesko organizmu da iskoristi mast. prosto ga mrzi, radije bi malo secera i cao, pa dokle potraje energija. :lol:

Joj načitala sam se tih gluposti sa interneta koliko hoćeš na početku lečenja. I sad znam da to nema veze s mozgom i da su onlolozi u pravu kad kažu jedite sve normalno, od hrane to niste ni dobili. Prvenstveno savetuju da se svi manu slušanja Maje Volk i sirove ishrane, živih sokova i vegetarijanstva dok se prima terapija.

mada belo brasno i beli secer su super hrana za svaku peezdariju u organizmu. secer navodno hrani i uplane procese, pa tako ja cim me zaboli malo kicma ja odma srezem secere. zbog upale nerva da se ne pogrosa, a svakako ne moze da mi steti.

secer podstice i razne bakterije.
Шећер је зависност свих нас. Били свесни или не. Нема где га нема и где га не трпају. Унесемо га много више него што и слутимо.

И ја верујем у лечење гладовањем, али ту су опречна мишљења и на личну одговорност. Свако нека се влада како сам мисли да треба и изабере кога ће слушати.
neko ko je meni bio veoma blizak,doktori su joj rekli da izbaci secer iz upotrebe
ali ipak nije mogla a da ne pojede neku cokoladicu ili parce torte

Joj načitala sam se tih gluposti sa interneta koliko hoćeš na početku lečenja. I sad znam da to nema veze s mozgom i da su onlolozi u pravu kad kažu jedite sve normalno, od hrane to niste ni dobili. Prvenstveno savetuju da se svi manu slušanja Maje Volk i sirove ishrane, živih sokova i vegetarijanstva dok se prima terapija.

ta ishrana nema veze sa ovom, mislim ishrana maje volk, vegeterijanaca i sirova ishrana. ovo je nesto sasvim drugo.

na kraju krajeva vegeterijanci se tove secerima sto kroz secere, sto kroz skrob.

Bogi nikom ništa neće biti od parčeta kolača ili reda čokolade. Nikakve dijete nisu dobre u tom periodu terapije, jer je mnog8 jaka i jako obara leukocite, mora da se jede da bi se imalo snage.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back