Шта тренутно радиш? 14

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ХАХАХХААХХ
мислио сам на тренутне студенте...
А ето, објавих данас то нешто у групи око увођења веге менија у мензама... Ријетко кога је брига. Имате неки предлог како то ријешити
?
Pa studiraju ljudi i u 30-im, 40-im i 50-im
A za vege persone me zabole moje lepo dupence... nek vegetiraju :lol:
Joj 98 godiste, sunce malo, pa to hoda hbt student vec :lol: idi u pic
IDealno za nas :malav:

I ja kad idemo kolima. Sama pogledam, bukiram, nekad i idem na nevidjeno, odustanem, promenim... ali ovo sto treba i avion i smestaj i transfer a prvi put idem , lakse mi je preko agencije.
Znala bih ja da se zabavim i posle 19h :lol:
Sta radite sada ovde kad mrak pada u 16h?
Pa kad nismo bolesni onda uglavnom još radimo 😂
Ne znam poznajući Egipat u više vremenskih doba novembar je kasno za “letovanje” treba ubiti vreme od tih 16h do ujutru. Još je Korona tajm i tamo...
Ako se odlucis Steineberger Aldau Hurgada samo se raspitaj da li sve radi...

Pa kad nismo bolesni onda uglavnom još radimo 😂
Ne znam poznajući Egipat u više vremenskih doba novembar je kasno za “letovanje” treba ubiti vreme od tih 16h do ujutru. Još je Korona tajm i tamo...
Ako se odlucis Steineberger Aldau Hurgada samo se raspitaj da li sve radi...
A sta nije kasno za letovanje?

Znam za hotel. Rekli su mi za taj i Hilton, nijedan vise.

Zato sto mi je previše rano i hladno. Nisam rano jutarnji tip
Sad sam se setila,jedne godine na moru ja odlucila da podignem zivot na visi nivo:lol: pa kao ustajacu u sest i odmah u setnju kroz borovu sumu pored mora,pre dorucka i pre plaze.i krenem ja tako prvi dan,krcata ta staza,trkaci,setaci,majke sa asmaticnim bebama,ja saplicem nogama,nije mi dobro,valjda mi i pritisak pao,nisam jela,ne znam za sebe,okrenem se,a moje nesretno kuce,glava mu do zemlje,vuce se za mnom dvadeset metara iza....ja na pola staze,idemo kuci,kad se on okrenu,pa trci ispred sav sretan u krevet
Toliko od mog ranojutarnjeg fitnesa
A ima onaj pokret budni u pet

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back