- Poruka
- 122.211
Neko mi je zaspo po sredini kreveta
ja cu na pod 
ja cu na pod 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja cu na pod 
Pa studiraju ljudi i u 30-im, 40-im i 50-imХАХАХХААХХ
мислио сам на тренутне студенте...
А ето, објавих данас то нешто у групи око увођења веге менија у мензама... Ријетко кога је брига. Имате неки предлог како то ријешити
?
IDealno za nasJoj 98 godiste, sunce malo, pa to hoda hbt student vecidi u pic

Jojj pa super si proslaМени изашла Словачка, Исланд и нека Азија.
docekah dansku ko ozebo sunce 
Pa kad nismo bolesni onda uglavnom još radimoI ja kad idemo kolima. Sama pogledam, bukiram, nekad i idem na nevidjeno, odustanem, promenim... ali ovo sto treba i avion i smestaj i transfer a prvi put idem , lakse mi je preko agencije.
Znala bih ja da se zabavim i posle 19h
Sta radite sada ovde kad mrak pada u 16h?
Videh ovaj naslov i nešto me bilo strah da pročitam. Ozbiljno.Stoke, on da vraća zbog njihove greške, neka vrati onaj što je prima platu da to obračuna kako treba.
Vidiš da su poludeli.Videh ovaj naslov i nešto me bilo strah da pročitam. Ozbiljno.
Ja novine već izvesno vreme ne čitam osim tako bacimVidiš da su poludeli.
A sta nije kasno za letovanje?Pa kad nismo bolesni onda uglavnom još radimo
Ne znam poznajući Egipat u više vremenskih doba novembar je kasno za “letovanje” treba ubiti vreme od tih 16h do ujutru. Još je Korona tajm i tamo...
Ako se odlucis Steineberger Aldau Hurgada samo se raspitaj da li sve radi...
Izbegavam i ja, ne bih ovo ni videla da nije Elektrika okačila.Ja novine već izvesno vreme ne čitam osim tako bacim
Pogled na naslove iznerviram se jako i ostavim.
prvo me izlude naslovi oko Covida19, crni petak, najcrnja nedelja, nije slom u zdravstvu... a onda redom crna hronika i te zanimljivosti u društvu debilnom do daske.
Mislim da je kasno za Egipat sada. 27 preko dana je ok ako ne duva vetar a uglavnom duva i to ne malo 18-20km/hA sta nije kasno za letovanje?
Znam za hotel. Rekli su mi za taj i Hilton, nijedan vise.
Pa ti jer tebi ne mogu da slazem pricu oko komsinice i macke i onda sam prekinula![]()

Sto nisi prosetala krug,nauzivas se prirode,napunis baterije...Sedim u kolima na Adi vec skoro sat vremena. Kafići ne rade. Utakmica počinje u 9 pa idem uskoro napolje da se smrznem![]()
Zato sto mi je previše rano i hladno. Nisam rano jutarnji tipSto nisi prosetala krug,nauzivas se prirode,napunis baterije...
nisam ja otisao zbog redz..
zato bih zbog nje?
otisao sam iz drugih razloga..to sto je redz tradicionalno divlja i nekulturna nema veze sa mojim dolaskom ili ne dolaskom na zene..

Sad sam se setila,jedne godine na moru ja odlucila da podignem zivot na visi nivoZato sto mi je previše rano i hladno. Nisam rano jutarnji tip
pa kao ustajacu u sest i odmah u setnju kroz borovu sumu pored mora,pre dorucka i pre plaze.i krenem ja tako prvi dan,krcata ta staza,trkaci,setaci,majke sa asmaticnim bebama,ja saplicem nogama,nije mi dobro,valjda mi i pritisak pao,nisam jela,ne znam za sebe,okrenem se,a moje nesretno kuce,glava mu do zemlje,vuce se za mnom dvadeset metara iza....ja na pola staze,idemo kuci,kad se on okrenu,pa trci ispred sav sretan u krevet