- Poruka
- 73.902
Kod mene samo "Never gonna give you up", po ceo dan, u izvedbi originalnoј, onda u izvedbi kučića, mačaka, likova iz crtaća, parodija ovakvih ili onakvih, svakog dana.Зато ја слушам само Накси денс![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kod mene samo "Never gonna give you up", po ceo dan, u izvedbi originalnoј, onda u izvedbi kučića, mačaka, likova iz crtaća, parodija ovakvih ili onakvih, svakog dana.Зато ја слушам само Накси денс![]()

a ima jos slicnih modelapise da nema na stanju
Jao obozavala sam tu igru!Celo jutro igramo neke društvene igre u tipu zmijica i merdevina i ostalih trka, on sve vreme ne zaklapa, a mene glava razbija od jutros
Gde nam je Bogi?
Redz nekulturna i divlja?Šti bi @pti ber rekao, kak sam razuzdana![]()
Mene su sisavci budili godinama u 5, tad se ustajalo. A budili su me i po 3-4 puta od ponoci do tih 5, i zato imam fobiju od toga. Pritom mrzim jutra. Ta rana. Jutro je kad se sam probudis, a ne kad te alarm ili neko drugi budi.Sad sam se setila,jedne godine na moru ja odlucila da podignem zivot na visi nivopa kao ustajacu u sest i odmah u setnju kroz borovu sumu pored mora,pre dorucka i pre plaze.i krenem ja tako prvi dan,krcata ta staza,trkaci,setaci,majke sa asmaticnim bebama,ja saplicem nogama,nije mi dobro,valjda mi i pritisak pao,nisam jela,ne znam za sebe,okrenem se,a moje nesretno kuce,glava mu do zemlje,vuce se za mnom dvadeset metara iza....ja na pola staze,idemo kuci,kad se on okrenu,pa trci ispred sav sretan u krevet
Toliko od mog ranojutarnjeg fitnesa
A ima onaj pokret budni u pet

gladna sam ko vukicNjemu treba devojkaJao moje malo dete uopste ne izlazi,samo posao i sedenje pred tv ovde ili kod brata.prave pet god male mature,ide on juce,iznajmili stan na dan.uzeo on taksi,iz taksija zove drugaricu,on kasni sa posla,pita jel ste se skupili,ona kaze pa to je sutra. ..
Dosao ko pokiso

Uvek mozes da sam ocitavas.Ja čekam da dobijem oktobarski, jer sam prošli mesec imala peripetija sa strujom.
Naknadno sam dobila drugi račun sa pravilno upisanim stanjem brojila.
Nama, u NS, za ovaj kraj gde sam, skoro nikad ne očitavaju krajem meseca, obično bude 2og,3og...tekućeg meseca.
Prošli mesec su očitali 6og,a zgradu u sledećoj ulici 5og.
a mi se kao kopcamo na ledjima... debili... pritom nemas opcije da dokazes, jer moras sat da saljes kod njih na bazdarenje i jos placas 5.000 to.
Pa da, ja sam tako godinama pratila kad sam u drugom stanu bila na struju se grejalaUvek mozes da sam ocitavas.
Nas deru za sve, misle da serremo pare.
Ali je mm dopizdelo pa sad uredno ocitava i javlja svakog prvog u mesecu. I struju i gas a vodu proveri. Pa opet ako se desi da odemo na duzi godisnji pomere sat i oderu nasa mi se kao kopcamo na ledjima... debili... pritom nemas opcije da dokazes, jer moras sat da saljes kod njih na bazdarenje i jos placas 5.000 to.
Lopovska drzava.![]()
i sta da kazes na to majke ti
Uvek mozes da sam ocitavas.
Nas deru za sve, misle da serremo pare.
Ali je mm dopizdelo pa sad uredno ocitava i javlja svakog prvog u mesecu. I struju i gas a vodu proveri. Pa opet ako se desi da odemo na duzi godisnji pomere sat i oderu nasa mi se kao kopcamo na ledjima... debili... pritom nemas opcije da dokazes, jer moras sat da saljes kod njih na bazdarenje i jos placas 5.000 to.
Lopovska drzava.![]()
Apsolutno se slazem! Juce pre posla skracuje bradu( em se ugojio strasno,em je pustio bradu) i dolazi ocajan,jao vidi slucajno sam obrijao brkove.kazem,pa super,na zurci koju god budes ljubio,nece joj biti usta puna dlaka.a onNjemu treba devojka
Ili sto bi moj kum rekao:”Kad oseti piku zaboravice siku.”![]()
Ja sam citala sinoc prognozu za celu zimu,kaze topla i suva i jesen i zimaA prognoza je da nas cekaju oblaci i kisa svaki dan.
Hocu da se selim negde gde je sunce svaki dan. I lepo vreme. Kipar! Da se odselim. Ovo je pakao.
Kao ides na “svez “ vazduh a ono zagadjen ne moze biti gori.
Ja sam citala sinoc prognozu za celu zimu,kaze topla i suva i jesen i zima
Redz nekulturna i divlja?
Kako si ga prepala, mukica mala...
Mene su sisavci budili godinama u 5, tad se ustajalo. A budili su me i po 3-4 puta od ponoci do tih 5, i zato imam fobiju od toga. Pritom mrzim jutra. Ta rana. Jutro je kad se sam probudis, a ne kad te alarm ili neko drugi budi.
Meni ova decija skola od 10 skroz odgovara. Nema alarma. Svi se ustajemo kad se naspavamo. I mnogo smo raspolozeniji i bolje vollje. Samo kad bi trajala od 10-14 to bi bilo idealno.
Ali mi stigla ova najava za mogucu on line skolu. To je da se ubijes. Ja sa njih dvoje, prvi i drugi razred, sto mm kaze Pakao u najavi.
Zivo me zanima, ako neko od vas zna nek napise, kako rade privatne skole? Osnovne i (srednje)?
Samo ti mene slusaj!To mi treba!

Redz kako da nagovorim starijeg da ode kod psihologa,juce mi je rekao da ne moze da se nakani da diplomira zato sto to znaci da mora da se zaposli( a radi godinama u nazad) , da prestaje mladost,zezanje i pocinju obaveze i da on ustvari ne zna cime bi se bavio.ja mu rekla,ali ti vec radis i odgovoran si i vredan .ne moras se zaposliti u struci,samo diplomiraj.on nista.kad kazem da se posavetuje sa strycnim licem ni to neceTo mi treba!
Redz kako da nagovorim starijeg da ode kod psihologa,juce mi je rekao da ne moze da se nakani da diplomira zato sto to znaci da mora da se zaposli( a radi godinama u nazad) , da prestaje mladost,zezanje i pocinju obaveze i da on ustvari ne zna cime bi se bavio.ja mu rekla,ali ti vec radis i odgovoran si i vredan .ne moras se zaposliti u struci,samo diplomiraj.on nista.kad kazem da se posavetuje sa strycnim licem ni to nece

). Znam slučajeve mojih drugova i drugarica koji su bili u tim fazama. Jedna od njih eno je na veterinarskoj klinici u Nemačkoj, a studirala ovde preko 10 godina.
Spomeni mu psihologa s vremena na vreme.Sindrom petra pana po meni
Ako to uopste postoji

Готов је?Идемо да видимо грдосију од Стефана Немање.![]()