- Poruka
- 131.872
garant je strki u kraju 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Nema je. Čak i ona spava....garant je strki u kraju![]()

dosli zadnji dani....Nema je. Čak i ona spava....
Znam to što se tiče Komercijalne banke, na dinarski može bilo ko da ti uplati parice i u Intesi, na devizni ne može bez ovlašćenja.Imas u komercijalnoj bez naplate odrzavanja ali ne dobijas platnu karticu nego mozes samo da dizes licno na salteru banke kes, a moze svako da ti uplati na njega dinare
To je ok ako imas u komsiluku banku pa mozes da ides i uzimas kes....imam i taj racun vec godinama....
Oni imaju i devizne isto bez naplate odrzavanja ali isto samo na salteru dizes i uplacujes...imam i taj![]()
Ma necu plastiku za secka, onaj set sto je okacila prvo sa seckom, necu takav
Za posudu koja ide uz stapni mixer me zabole od cega je, necu je ni koristiti
Meni ce stapni mixer da menja blender, znaci corbe i vocni jogurti sejkovi, da se ne zajebavam sa pranjem blendera, lakse mi taj stap nabijem u serpu i gotovo, briga me za njegove posude
Ovo je dzaba za stakloovaj ima staklenu posudu i dzabe je
kakav je, pojma nemam
al od gorenja nije gori sigurno
https://www.tehnomanija.rs/mali-kuc...ice_click&utm_campaign=Eponuda.com&code=c902t
Isto.Oduvek me na ovom forumu nerviralo što u jedan nigde žive duše. A meni se ne spava. I sve mi je dosadno...
pa snizen je sa skoro 5 iljada na malo jace od 2Ovo je dzaba za staklo
Hvala ....pogledacu
SVi smo mi studentiНеки студент овдје хахах?
Ne gledam aranžmane, uvek putujemo u 99% slučajeva u svojoj režiji. A za karte proveri možda je sada bolja situacija. Za kupanje nogu ja da ti proverim .Bome za Kipar imas povoljnih aranzmana.
Samo mi se cini da tamo nema kupanja.
Za Egipat nisam znala kad pada mrak ali sta mi to smeta, ovde pada jos ranije pritom je ledara... sta mi je problem lezati na lezaljci ili terasi i uzivati...

idi u picI ja kad idemo kolima. Sama pogledam, bukiram, nekad i idem na nevidjeno, odustanem, promenim... ali ovo sto treba i avion i smestaj i transfer a prvi put idem , lakse mi je preko agencije.Ne gledam aranžmane, uvek putujemo u 99% slučajeva u svojoj režiji. A za karte proveri možda je sada bolja situacija. Za kupanje nogu ja da ti proverim .
problem padanja mraka u Egiptu je više zalazak sunca i vetar koji pocinje da duva. Ako si spremna da legnes u 19h i ustanes zorom na plažu onda ti je vreme da ideš odlično.
A ne, ti si uciteljica zivotaSVi smo mi studenti
Samo reci sta ti treba...

pise da nema na stanjupa snizen je sa skoro 5 iljada na malo jace od 2
Stoke, on da vraća zbog njihove greške, neka vrati onaj što je prima platu da to obračuna kako treba.На пример ово, хаос, хаха
https://www.klix.ba/vijesti/regija/...penziju-sad-mora-vrati-155-000-eura/201113159
Jjebo mater bacio me u oklahomu neka pustelija da me oduva tornado, a onda u australiju neka pustinja samo crvena uzarena zemlja oko mene i kamenje
Tek sam se iz par klikova docepala danske lepe zelene![]()