Шта тренутно радиш? 14

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ladno mi je stigo 1000 din veci racun za struju nego prosecan, jer je kao i potrosnja veca.....i to su tacno uradili za period kad se ljudi dogrevaju dok se ne ustali centralno
A mosa, ja se ne dogrevam
Kakve lopine
Ne moze da bude ovolika potrosnja pa da ga hebes kad nista nije dodatno korisceno

A da dokazem ne mogu nista jer ne merim sat pa da upotedim citanja mojs i njihova, to sam radila kad sam se grejala na struju, sad nemam zivaca se mlatim sa time

Ko zna koliko su ljudima nabili racune da iskoriste dok nije krenula cg sezona, svakome po malo i eto par miliona

Al su se povampirili, al kasno dodje zlozi da zaprzi corbu :lol:
@tara srećan rođendan malcu :heart:
p.s.jakna je savršena :zaljubljena:

pa reci bre koliko je presavrsena i za mene <3

I ja pohvaljujem i jaknu i kosu i čestitam rođendan i sve! <333

<3

Ja i rodjendan cestitala i jaknu pohvalila i kosi se divila ,kao da nisam

ne znam smoki svega mi kako mi je promaklo, al evo i srce sam ti dala jutros i sve <3
ma sta jedno, dva srca!

Sad sam se setila,jedne godine na moru ja odlucila da podignem zivot na visi nivo:lol: pa kao ustajacu u sest i odmah u setnju kroz borovu sumu pored mora,pre dorucka i pre plaze.i krenem ja tako prvi dan,krcata ta staza,trkaci,setaci,majke sa asmaticnim bebama,ja saplicem nogama,nije mi dobro,valjda mi i pritisak pao,nisam jela,ne znam za sebe,okrenem se,a moje nesretno kuce,glava mu do zemlje,vuce se za mnom dvadeset metara iza....ja na pola staze,idemo kuci,kad se on okrenu,pa trci ispred sav sretan u krevet
Toliko od mog ranojutarnjeg fitnesa
A ima onaj pokret budni u pet
Sve znaš, ne znam što mi predlazes onda takve akcije :lol:

Ladno mi je stigo 1000 din veci racun za struju nego prosecan, jer je kao i potrosnja veca.....i to su tacno uradili za period kad se ljudi dogrevaju dok se ne ustali centralno
A mosa, ja se ne dogrevam
Kakve lopine
Ne moze da bude ovolika potrosnja pa da ga hebes kad nista nije dodatno korisceno

A da dokazem ne mogu nista jer ne merim sat pa da upotedim citanja mojs i njihova, to sam radila kad sam se grejala na struju, sad nemam zivaca se mlatim sa time

Ko zna koliko su ljudima nabili racune da iskoriste dok nije krenula cg sezona, svakome po malo i eto par miliona
i meni stigao veci racun za 1000 al mi se jesmo dogravali, msm to je jedino sto je moglo da utice na povecanje kod nas, videcu sledeci

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back