Шта тренутно радиш? 14

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
i da @Metla na vestici zasto pobogu imas hit racun ako nisi uzela kartice..placas odrzavanje skoro duplo skuplje nego na obicnom racunu a nisi zelela kartice a sustina hit racuna i jeste da dobijes master i american karticu da mozes da kupujes na rate bez kamate.
Hit je i da ti osiguranje pokrije neke troškove lečenja.
Ja otvarala pa kad su mi rekli fa sam zakasnila, ugasimmć račun i pređem u štedionicu.

zato sto imas i obican racun samo sa visom/dinom i odrzavanje je nekih 150 ili 200 din
ja nikad ne lupam.. problem je sto ti ne prihvatis kad se zeznes
nisi imala potrebe da uzimas hit i placas 300 din mesecno ako neces kartice narocito sto ti ih ne bi ni nudili sa obicnim racunom sto ti je i neka zelja.
Za obican racun odrzavanje je 200 ili 250 din ne secam se tacno, jaka razlika jjebalo majku :lol: bankrotiracu za 50 din

A sa hit imam pogodnosti koje ocu da imam i koje koristim, nisu samo kreditne kartice

Za obican racun odrzavanje je 200 ili 250 din ne secam se tacno, jaka razlika jjebalo majku :lol: bankrotiracu za 50 din

A sa hit imam pogodnosti koje ocu da imam i koje koristim, nisu samo kreditne kartice
sad sam pogledao
190 din
znaci 110 din manje..ne kazem da je neka razlika..ali ako neces kartice sto ovde pricas nisi imala potrebe da bacas te pare..
koje jos pogodnosti imas od hita?
ja ga imam vec brdo godina pa mi pojasni sta ne znam

i nece biti bez dodatnih naplata..naplatice ti menicu i proveru u kreditnom birou i treba da prodjes proceduru..nece ti je tek tako poslati na kucnu adresu..treba i da se dogovoris sa njima o visini limita i slicno.
Proveru u birou vec imaju ide na dva klika tamo kod savetnika, to je vec odavno odradjeno, sad samo ide automatski... menice vec imaju ali uzece opet to je 250 din jednokratno, evo tragedija
Stos je sto nece da mi naplacuju dodatno odrzavanja i dodatno otvaranja, ici cu samo da potpisem i cekacu da je izrade
Ja ne znam sto mislis da znas bolje od mene status mog licnog racuna :lol:

Znam i ja, ali nisam znala kad sam se razbolela, imala sam običan račun i kad sam čula bilo je kasno inače bi dobila 500 evrića.
pa da..razne banke imaju razne navlakuse za privlacenje kroisnika na skuplje racuna posto banke najvise zaradjuju upravo od toga..
neke banke recimo imaju besplatne privatne lekarske preglede i tako.. razne opcije postoje..secam se kad sam birao gde cu da sam se bas iznenadio sta su sve nudili.

sad sam pogledao
190 din
znaci 110 din manje..ne kazem da je neka razlika..ali ako neces kartice sto ovde pricas nisi imala potrebe da bacas te pare..
koje jos pogodnosti imas od hita?
ja ga imam vec brdo godina pa mi pojasni sta ne znam
Evo sad cu ti izlastam sve usluge banke koje ja koristim, i iznos i valute i pin za svaku karticu i sve, sacekaj sad ce

Proveru u birou vec imaju ide na dva klika tamo kod savetnika, to je vec odavno odradjeno, sad samo ide automatski... menice vec imaju ali uzece opet to je 250 din jednokratno, evo tragedija
Stos je sto nece da mi naplacuju dodatno odrzavanja i dodatno otvaranja, ici cu samo da potpisem i cekacu da je izrade
Ja ne znam sto mislis da znas bolje od mene status mog licnog racuna :lol:
dodatno odrzavanje ti vec naplacuju jer ne placas 190 nego 300 din :D

Kako se frljate informacijama majko mila :lol:

A tab klasika, dodje, procita jedan post, uvati se za nesto i ne pusta tri strane :lol:
elektrika je za njega mala beba
ne razumem.sta ne pustam?
rekao sam da ako ima hit ne napalcuju uslugu a da ostale bake iako pricaju da je beskamatna usluga, da tu uslugu naplacuju..
vise na tu temu nisam pricao..

ovo sad je prica sa metlom koja je uzela hit racun a ne zeli kartice..a sustina hit racuna su upravo kartice..

Imas u komercijalnoj bez naplate odrzavanja ali ne dobijas platnu karticu nego mozes samo da dizes licno na salteru banke kes, a moze svako da ti uplati na njega dinare
To je ok ako imas u komsiluku banku pa mozes da ides i uzimas kes....imam i taj racun vec godinama....
Oni imaju i devizne isto bez naplate odrzavanja ali isto samo na salteru dizes i uplacujes...imam i taj :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back