електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.189
Ni meni.
Ko one americke, s tri prsta kore i izmedju fil cisto da se te hlebare zalepe
Оно је ужас живи. А све у неким бојама да те мозак заболи.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ni meni.
Fora ti je jjebalo majku (dvoumim se izmedju psihosmajlija ili cickavin za poentiranje sustine zivota)Slušala horor Bišketa i otišla da spavam.
Por favor oprostite, sad se osećam kao da imam 17god i nisam se javila mami da ću ostati duže u gradu.
Nisam htela da vas zabrinem, samo sam se prekinula, pala u komu![]()
ma da, i isprobala sam nekoliko recepataNi meni.
ma da, i isprobala sam nekoliko recepata
svi su presuvi
valjda smo mi navikli na drugi tip torti
Dva po ceni jednog, stvarno ne mogu da drzim dva puta govore, jel vi vidite kolika je maglustina i zagadjenje, jedva disem breJa napredujem bolje nego Regina, nos mi curi, juče sam se sledila skroz, a već mi je juče cureo jer mi je bilo hladno dok sam čekala dete prekjuče. Pomalo me boli grlo i tako.... Imajte me u vidu.

meni su ok nase vise torteШто нижа (торта) - то боља. Кад видим оне узане а високе, мука ми је.
E ajde da vratimo termin pa da odmorim posle jedno 2, 3 nedeljeKakve ste kilave i slinave
al vas volim i takve <3

moze, zmua necu da povedem, on je negativanE ajde da vratimo termin pa da odmorim posle jedno 2, 3 nedelje![]()

Znalo sePa ja sam imala dva teška zapaljenja pluća 2008. i 2009. Tad se još nije znalo za koronu, a zaglavila sam baš dobro.

Negativce ne volim, jasno je da sam ja jedna zena koja odise pozitivnoscu i blagostanjem, nemoj da dolazi da nam siri negativnu energijumoze, zmua necu da povedem, on je negativan
al mi stizemo![]()

Dobar je i za pluca, nije samo za besiku, lepo sredi i plucaA sto baktrim ako je prehlada? :s

Није смешно...има овде особа за које бих се забринула као за род рођени.vidim lunasa se izgubila, ostavvivsi sumnjivu poruku, pa su svi siznuli.![]()
Није смешно...има овде особа та које бих се забринула као за род рођени.
Па него шта смо?Није смешно...има овде особа та које бих се забринула као за род рођени.

Ajd da ti javim neki dan, ne znam sad...Dva po ceni jednog, stvarno ne mogu da drzim dva puta govore, jel vi vidite kolika je maglustina i zagadjenje, jedva disem bre
Idete zajedno istovremeno u raku ili ne ide ni jedna, smislite se brate![]()
Javi da te upisem u poslovni kalendarAjd da ti javim neki dan, ne znam sad...

Иду ствари на бољеУ Вулкану је бесплатна достава за било који износ.
Обрадовала сам маму. Поручила, платила електронски. Њу позвао курир а није очекивала![]()