Шта тренутно радиш? 14

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja napredujem bolje nego Regina, nos mi curi, juče sam se sledila skroz, a već mi je juče cureo jer mi je bilo hladno dok sam čekala dete prekjuče. Pomalo me boli grlo i tako.... Imajte me u vidu.
Dva po ceni jednog, stvarno ne mogu da drzim dva puta govore, jel vi vidite kolika je maglustina i zagadjenje, jedva disem bre
Idete zajedno istovremeno u raku ili ne ide ni jedna, smislite se brate :mmmm:

Pa ja sam imala dva teška zapaljenja pluća 2008. i 2009. Tad se još nije znalo za koronu, a zaglavila sam baš dobro.
Znalo se
I ide uvek sa gripom u sezoni zajedno, pa nekome grip nekome korona
Onda je korona odlucila da joj je dosta vise da joj grip preuzima svu slavu i platila dobar marketing :lol:

Није смешно...има овде особа та које бих се забринула као за род рођени.

meni njena poruka nije bila cudna, ni dramaticna...tacno sam znala da ce da se javi i da je nesto bzvz u pitanju. medjutim posto ste se vi uspanicile i aj sma posumnjala u to da je nesto bzvz, pa sam hitro prelistala da vidim dal ce da se javi i javila se i ispalo je sve ok...kako sam prvobitno i pretpostavila.

Није смешно...има овде особа та које бих се забринула као за род рођени.
Па него шта смо?
Знамо једни о другима све. Од гаћа које носимо, преко крвне слике до тога ко се преједе од две сарме а ко растужи ако нема сафта уз вр' тањира :lol:

У Вулкану је бесплатна достава за било који износ.
Обрадовала сам маму. Поручила, платила електронски. Њу позвао курир а није очекивала :)
Иду ствари на боље :heart:
Сад можеш да нам испричаш за ђувегију...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back