Шта тренутно радиш? 14

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma ni decu ne vodim sem ako ne procenim da moram.
Inace sa vrata ti udeli ab
Ова моја је један дан имала и температуру, уплашила се јесам, али нисмо ишли код лекара, третирала сам као и увек до сада...

Nista me ne boli.
Vodimo i decu.
Sad cu da ustanem, popijem kafu na terasi. Sinoc sam u ponoc casu vina pila na terasi, bilo toplije nego prepodne.
Dam deci da jedu.
Upalim kosacicu, sredim se.
Skuvam rucak.
Sacekamo muza, rucamo i idemo.

Sad kad im kazem da idemo, za pola sata ce biti u hodniku sa 18 torbi i slaufa, ronilackih naocara i pitace na 5 min “Kad krecemo?” :lol:

Pita mali malopre sestru:”Sta mislis ko ce pobediti u Americi? Ja mislim da ce Bajden.” :lol:
A nju boli uvo za sve... juce smo skontali da je izgubila jednu patiku za odbojku i ona ladno trenira u jednoj patici ko zna koliko i ne prijavljuje. :lol: Briga bez. :lol:

Kakve ste kilave i slinave :malav:

al vas volim i takve <3
Kaze mi cura sto je u. Mojoj smeni, ne znaju me, i zvala ne znam koga iz uc da pita za mene, kakva sam, jesam li strasna.
Al moj N me nahvalio, ma B je kul lik, bice vam dobro sa njom...
Hahaha
I ja se nadam, zelim da im budem dobar sefic, samo da ne budu bezobrazni a cinj mi se da su ok. Ovaj jedan mi je malo sumnjiv 🤣 rekla sam im sinoc da me za sve zovu i pitaju i sto puta, bolje nego da sjebu jer ce mene da guze za sve a ne njih, pa da misle malo i na moju guzu hahhaa

Mene ono u februaru kad podkačilo, ništa mi nije pomoglo, ni Tylol, ni propolis, ni septolete, ni jod, žalfija... Na kraju sam grgoljila rakiju i posle popijem. Nezgodno bilo jer sam posle dobila temperaturu, a nisam smela da pijem ništa. Pa sam lepo legla da spavam....
То онај од кога данима имаш температуру?
Ми смо га сви прележали за Нову годину, мала чим је кренула у школу, кренула у среду, у петак већ њих 3 није дошло, до наредне среде само 5 деце у одељењу...а након месец дана су продужили распуст :roll:

@mina68 , pa što tužić, vidiš da sam pretekla... :cmok2:
To bilo onda kad muž hteo da me vodi kod dr, a ja rekla, idem da spavam, ako ne preteknem, izvini, jbga. :rotf:
Треба некад да се подсетимо да смо и раније били болесни, а нисмо знали за корону...сад су нас наплашили, прво на то помислимо :mmmm:

То онај од кога данима имаш температуру?
Ми смо га сви прележали за Нову годину, мала чим је кренула у школу, кренула у среду, у петак већ њих 3 није дошло, до наредне среде само 5 деце у одељењу...а након месец дана су продужили распуст :roll:
Pa ne znam, ja sam imala samo dva, tri dana i to uveče. Mislim, odokativno, jer nisam merila osim uveče. Ali tad sam sedela uveče i odjednom je počelo grlo da me grebe i da mi se suši i tera me da kašljem, skroz je čudno bilo...

Pa ne znam, ja sam imala samo dva, tri dana i to uveče. Mislim, odokativno, jer nisam merila osim uveče. Ali tad sam sedela uveče i odjednom je počelo grlo da me grebe i da mi se suši i tera me da kašljem, skroz je čudno bilo...
Ми смо 4, 5 дана били константно под температуром, ужас...

Треба некад да се подсетимо да смо и раније били болесни, а нисмо знали за корону...сад су нас наплашили, прво на то помислимо :mmmm:
Pa ja sam imala dva teška zapaljenja pluća 2008. i 2009. Tad se još nije znalo za koronu, a zaglavila sam baš dobro.

A što sam sanjala noćas ludilo...
Kao ja kod moje stare kuće, nešto kao farbam obrve i šminkam se, pa nanesem nešto i oči mi skroz pobele, kao nemam ni zenice ni dužice, ništa, sve belo, pa se setim da sam gledala u Praktičnoj ženi kako se boje zenice i odem uzmem u špric neku boju i obojim, a posle pogledam, oči mi šarene ko duga. I jao kao, jbga, šta ću sad, kako da ne primeti niko, pa dođem na ideju da obučem neki dekolte i onda niko neće da gleda. :rotf: :rotf:

A posle kao idem kroz neku njivu, čekam da mi neko preveze stabljike od kukuruza, a one duge pet metara bar. I ide mi se u wc, pa kao tu ću niz padinu da se spustim, do šume i tamo da piškim. Kad ja u šumu, neki čovek mi kaže da dođem da vidim nešto. A on drži sovu, veliku, sivu sovu, ali svu onako sa paperjem kao mladunče.... :lol:

A inače, pre neki dan sam gledala kako neko od epoxy smole i boje pravi kao oko, a isto neki dan dete donelo iz škole sovu od lišća što su pravili. Teško meni sa mojom ludom glavom....

Brate mili, šta sve neću ovde pročitati.

Uspela sam da se prehladim, mislim, nisam se još prehladila ali ću uskoro. Tako da sam otkazala poslovne & privatne obaveze do daljnjeg. U ponedeljak treba na neku slavu da idem, videću da li ću da preteknem dotle. Ako ne, @Metla na vestici poslaću ti na mejl onaj govor i lepo i izražajno da ga pročitaš.
FB_IMG_1605051493017.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back