- Poruka
- 63.764
Мм је то завршио у суботу.I moj kupus cami cekajuci da ga stavim u bure
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Мм је то завршио у суботу.I moj kupus cami cekajuci da ga stavim u bure
Зар ти ово не затамни простор превише?
Ја волим светло у кући, зато су ми завесе прозирне, прозирне...
Зар ти ово не затамни простор превише?
Ја волим светло у кући, зато су ми завесе прозирне, прозирне...
i meni deluje tamno. ja isto volim svetlo.
Moja pozadina oseti i 8km u oba pravca do moje mame. Kakvih crnih 30km, ne bih mogla da hodam tri dana.Tako sam ja padala u nesvest kad je regina kacila koliko vozi.pa malo po malo,pa za vikend skoro 30 km.osetila ih nisam
Ма, ја сам и ћорава, треба ми светло насушно...али, исто је било и док сам имала вид као пилот.i meni deluje tamno. ja isto volim svetlo.
Ма, ја сам и ћорава, треба ми светло насушно...али, исто је било и док сам имала вид као пилот.
Ролетне у животу нисам спустила, не знам ни зашто их имамо.
Кажем ти да су подигнуте сад кад је мрачно, лети је то благодат.
Ма, ја сам и ћорава, треба ми светло насушно...али, исто је било и док сам имала вид као пилот.
Ролетне у животу нисам спустила, не знам ни зашто их имамо.
Ма, стављао свекар, па остале.Ја ролетне и немам.
mi zivimo u stanovima na spratu. mene je manja verovatnoca da neko vidi. ja i nemam zavese, samo draperije koje nocu navucem. salone i ostalo ne volim, jer bih morala ja da perem, a ne masina.
Obukla se i čistim patike od Rtnja i zvono na vratima. Došli prijatelji na kafu, sedeli do malopre. Sad mi je kasno, staza nije bas najbolje osvetljenaTrci! Ja sam muza na silu naterala na bicikl,sad je sav srecan,bojao se da ce mu biti hladno
17 km ,super nam je bilo
Pa nisam ja mogla u pocetku ni posle petMoja pozadina oseti i 8km u oba pravca do moje mame. Kakvih crnih 30km, ne bih mogla da hodam tri dana.
Pa i to je lepoObukla se i čistim patike od Rtnja i zvono na vratima. Došli prijatelji na kafu, sedeli do malopre. Sad mi je kasno, staza nije bas najbolje osvetljena
Bas sam malo pre pokazala muzu.95 evra tri noci,cetiri dana,a oko 160 nova godina,cetiri noci.bagatelaNa putujućoj sovici i putujte povoljno opet ima fantastična ponuda za istanbul i kapadokiju, ako nekog zanima![]()
ruke mi otpale.noz tup...Meni nije frka od korone, aviona, aerodroma itd. Sad bih uplatila za moj rodjendna da mm može zbog posla.Bas sam malo pre pokazala muzu.95 evra tri noci,cetiri dana,a oko 160 nova godina,cetiri noci.bagatela
Mene je iskreno strah sad putivanja ako nije kolima.ali mi dusa putuje
Mene jeste strah ,muza nije.mislim strah,nije me strah,al ne zelim da se izlazem vecem riziku zbog roditelja,ali on kaze da njega vise plasi da odes tamo,a ovde za cas objave da kad se vratis moras u karantinMeni nije frka od korone, aviona, aerodroma itd. Sad bih uplatila za moj rodjendna da mm može zbog posla.
Meni te asure baš lepe, ali mi leti progore ti konci što ih drže, menjala dva puta, pa odustala i skinula ih. Mada, imam ih na spratu, ako nekad rešim opet...Ја имам ово:
Pogledajte prilog 796418
Meni te asure baš lepe, ali mi leti progore ti konci što ih drže, menjala dva puta, pa odustala i skinula ih. Mada, imam ih na spratu, ako nekad rešim opet...
pa ne mogu da objave danas za sutraMene jeste strah ,muza nije.mislim strah,nije me strah,al ne zelim da se izlazem vecem riziku zbog roditelja,ali on kaze da njega vise plasi da odes tamo,a ovde za cas objave da kad se vratis moras u karantin