Шта тренутно радиш? 14

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Зар ти ово не затамни простор превише?
Ја волим светло у кући, зато су ми завесе прозирне, прозирне...

Не затамни зато што су скоро све подигнуте, спуштена је само та једна у кујни. Мој је стан цео у прозорима.

i meni deluje tamno. ja isto volim svetlo.
Ма, ја сам и ћорава, треба ми светло насушно...али, исто је било и док сам имала вид као пилот.
Ролетне у животу нисам спустила, не знам ни зашто их имамо.

Ма, ја сам и ћорава, треба ми светло насушно...али, исто је било и док сам имала вид као пилот.
Ролетне у животу нисам спустила, не знам ни зашто их имамо.

ja ih ne volim, imala sam ih u kuci to moras da.se cimas i peres...zahebi roletne.

Ја ролетне и немам.
Ма, стављао свекар, па остале.
Мислили смо ове године да мењамо столарију, али се нисмо усудили због овог срања, одложили смо за следећу годину.
И ставићу ролетне само код мале, она их понекад спушта, кад хоће дуже да спава.

mi zivimo u stanovima na spratu. mene je manja verovatnoca da neko vidi. ja i nemam zavese, samo draperije koje nocu navucem. salone i ostalo ne volim, jer bih morala ja da perem, a ne masina.

Те бамбусне ролетне имам само у кујни и у две собе, у дневном боравку немам ама баш ништа. А он је ионако један простор са кујном.

sutra kod fizijatra...tacno.osecam da.cu se iznervirati.

jos ovo deriste ispod opet galopira i urla...ybt dal je psihicki zdravo. pitala me opet.komsika iz prizemlja dal znam koje je to dete u zgradi. ja reko to ti je ono sa.treceg ispod mene. ona u soku kaze to su zivotinjski krici cujem ja u stanu, nemoguce. ja reko moguce tako je sad skoro svaki dan.
zena ne veruje kakvi su to urlici, prosto joj je sokantno. cuje cela zgrada urlike.

Mene jeste strah ,muza nije.mislim strah,nije me strah,al ne zelim da se izlazem vecem riziku zbog roditelja,ali on kaze da njega vise plasi da odes tamo,a ovde za cas objave da kad se vratis moras u karantin
pa ne mogu da objave danas za sutra
min 3 dana ranije se objavljuje ali nema sile da to urade

drugo sanse da se zarazis su ti u ns podjednake, tebi se klinci krecu, nisu izolovani itd
tako da ti je taj strah neosnovan i mislim da treba da putujes i da se opustis, ovo ludilo traje dugo, treba ti ventil

avion je bezbedan, svi nose maske, oni imaju klime koje imaju spec filtere itd, aerodromi su takodje bezbedni, bezbedniji nego nas gsp

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back