Шта тренутно радиш? 14

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja napredujem bolje nego Regina, nos mi curi, juče sam se sledila skroz, a već mi je juče cureo jer mi je bilo hladno dok sam čekala dete prekjuče. Pomalo me boli grlo i tako.... Imajte me u vidu.
Нисам ти рекла да сад муж и ја имамо исте симптоме, јуче цело поподне гргорим жалфију, ја престала да кашљем и не гребе ме грло, спавала сам ноћас, а он неће, ено га грува и даље...
Ухватили смо врапца од мале.
Мени и нос запушен.
Такво је време...прехладе су честе.
Надам се да је прехлада :rotf:

Нисам ти рекла да сад муж и ја имамо исте симптоме, јуче цело поподне гргорим жалфију, ја престала да кашљем и не гребе ме грло, спавала сам ноћас, а он неће, ено га грува и даље...
Мени и нос запушен.

Ja sam se nagutala hladnog vazduha, to je kod mene redovna pojava.
Takodje ispiram grlo žalfijom i prskam Tantum verde. Za nos ne uzimam ništa, nek curi. Noćas sam spavala, i generalno se ne osećam loše. Al reko ajd da ostanem kod kuće za svaki slučaj.

Мени и нос запушен.
Него шта је.
Ја сам добила Бактрим, на 12 сати.
А отишла сам и са температуром и све... Др нормална жена, примила ме, не хистерише.

Ja sam se nagutala hladnog vazduha, to je kod mene redovna pojava.
Takodje ispiram grlo žalfijom i prskam Tantum verde. Za nos ne uzimam ništa, nek curi. Noćas sam spavala, i generalno se ne osećam loše. Al reko ajd da ostanem kod kuće za svaki slučaj.
И ја сам се смрзла у понедељак, одмах увече почело грло, а муж у суботу...а ми мислимо од мале је.
Ко би га знао, исти симптоми.
Зато ја волим лето и само лето :mmmm:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back