- Poruka
- 73.901
Ja napredujem bolje nego Regina, nos mi curi, juče sam se sledila skroz, a već mi je juče cureo jer mi je bilo hladno dok sam čekala dete prekjuče. Pomalo me boli grlo i tako.... Imajte me u vidu.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pošto je ovako lepo i na vreme najavila, možemo da se organizujemo. Metla je in charge, a za čitanje govora ćemo da se dogovorimo, ne moze Metla sve sama
Да ли још некога боли глава? Морала сам да узмем таблету.
Mene, treći ili četvrti, više ni ne obraćam pažnju, popijem lek, nastavim dalje da se nerviram.Mene, već dva dana. Ali meni je zbog brige i nervoze

Samo nemoj sa višnjama.Eto,ja mogu da pravim kolace
Немамо пара за навлаке тренутноSamo nemoj sa višnjama.

Pa ne, nije u redu. Od nas toliko ona sve sama. Nista ti ne brini, tvoje je samo da ne preteknes, ostalo je naša brigaMože, može, sposobna je ona.

Нисам ти рекла да сад муж и ја имамо исте симптоме, јуче цело поподне гргорим жалфију, ја престала да кашљем и не гребе ме грло, спавала сам ноћас, а он неће, ено га грува и даље...Ja napredujem bolje nego Regina, nos mi curi, juče sam se sledila skroz, a već mi je juče cureo jer mi je bilo hladno dok sam čekala dete prekjuče. Pomalo me boli grlo i tako.... Imajte me u vidu.

Нисам ти рекла да сад муж и ја имамо исте симптоме, јуче цело поподне гргорим жалфију, ја престала да кашљем и не гребе ме грло, спавала сам ноћас, а он неће, ено га грува и даље...
Ухватили смо врапца од мале.
Мени и нос запушен.
Такво је време...прехладе су честе.
Надам се да је прехлада
Него шта је.Нисам ти рекла да сад муж и ја имамо исте симптоме, јуче цело поподне гргорим жалфију, ја престала да кашљем и не гребе ме грло, спавала сам ноћас, а он неће, ено га грува и даље...
Ухватили смо врапца од мале.
Мени и нос запушен.
Такво је време...прехладе су честе.
Надам се да је прехлада
И ја сам се смрзла у понедељак, одмах увече почело грло, а муж у суботу...а ми мислимо од мале је.Ja sam se nagutala hladnog vazduha, to je kod mene redovna pojava.
Takodje ispiram grlo žalfijom i prskam Tantum verde. Za nos ne uzimam ništa, nek curi. Noćas sam spavala, i generalno se ne osećam loše. Al reko ajd da ostanem kod kuće za svaki slučaj.

Pa rokaju svima antibiotike, cak i ti normlaniA sto baktrim ako je prehlada? :s
Navukla je neku urinarnu heheA sto baktrim ako je prehlada? :s